BARBARA PROFITIRALA OD VEZE SA DARKOM! Od kad su uplovili u ljubavni odnos, pevačica zarađuje 15 puta više!
Printscreeen/Kurir TV

Pevačica Barbara Bobak je pre poznanstva i veze sa Darkom Lazićem pevala za 100 evra, a trenutna cena njenog nastupa je 1.500 evra. Umesto u malim kafićima, Barbara sada nastupa po poznatim i velikim lokalima, kako u regionu, tako i u dijaspori.

Foto: Ataimages

 

Da joj se život za kratko vreme drastično promenio, govori i činjenica da joj je krajem decembra zakazana američka turneja na kojoj će nastupati sa upravo sa Darkom

- Barbara se muzikom aktivno bavi četiri godine, ali za nju su znali samo ljudi iz manjih mesta gde je inače ranije pevala vikendom. Oduvek je imala san da snimi pesmu, ali nije imala ni mogućnosti, a ni kontakte da to ostvari. Snimala je kavere i objavljivala na Jutjubu, ali to joj nije pomoglo da ostvari svoj san i kroči na estradu, sve dok sasvim slučajno nije upoznala Darka. Kada se saznalo za njihovu vezu, koju prate brojni skandali zbog pevačeve prošlosti, ona je postala prepoznatljivo lice zahvaljujući medijima i Darkovom Instagram profilu. Tada su joj se otvorila vrata i počela je da dobija pozive za veća gostovanja. Tako je i povećala cenu za 1.400 evra više nego što je pre naplaćivala tezge - ispričao je izvor za domaće medije.

TUGA U KEBINOM DOMU! Porodica Kojić primila tužnu vest, oglasila se pevačeva supruga

Komentari (0)

Loading