ISTINA JE, SRELI SMO SE! Oglasila se Milena Radulović nakon navoda da se izvinila Branislavu Lečiću zbog svega!
Alo

Kako su pojedini mediji preneli, posle odigrane predstave, Branislav Lečić ušao je zajedno sa dvojicom kolega u bife pozorišta, a Milena Radulović sedela je za stolom sa dvojicom kolega, a sada je oglasila Milena i otkrila pravu istinu.

Naime, ona je istakla da se srela sa Lečićem u pozorištu i da je to jedino tačno.

- Takva vrsta senzacionalizma bez osnove ugrožava ozbiljne sudske procese koji su u toku i odmaže žrtvama u oporavku od strašnih trauma - rekla je Milena Radulović za "Blic" povodom navoda da se izvinila Branislavu Lečiću u bifeu Jugoslovenskog dramskog pozorišta.

ISTINA JE, SRELI SMO SE! Oglasila se Milena Radulović nakon navoda da se izvinila Branislavu Lečiću zbog svega!

Foto: Ataimages

 

- Ja vas ljubazno i iskreno molim da mi date prostora da se spremim za period suđenja koncentrisano i na miru - obratila se Radulović javnosti.

Podsetimo, glumica Milena Radulović i još šest devojaka terete samozvanog učitelja glume Miroslava Miku Aleksića za silovanje i seksualno uznemiravanje. Postupak za taj slučaj je pred sudom, a nedavno je održano pripremno ročište.

Pravni zastupnici Miroslava Aleksića predložili su 56 svedoka, a među dokazima su i fotografije, kao i isečak sa vikipedije internet enciklopedije koju mogu da uređuju bukvalno svi korisnici interneta.

ZNAM DA JE DANIJELA SLAGALA! Milena Radulović obrnula ploču, prišla Branislavu i šokirala izjavom: Leko izvini!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading