ZNAM DA JE DANIJELA SLAGALA! Milena Radulović obrnula ploču, prišla Branislavu i šokirala izjavom: Leko izvini!
Foto: ATA Images

Kako Večernje Novosti saznaju, posle odigrane predstave, Branislav Lečić ušao je zajedno sa dvojicom kolega u bife pozorišta, a Milena Radulović sedela je za stolom sa dvojicom kolega. 

 - Bilo je još kolega iz pozorišta u bifeu. Situacija je bila neprijatna, svima prisutnima, kada su se odjednom u istoj prostoriji našli Leka i Milena - kaže izvor i dodaje.

 - Leka je ušao u bife posle predstave, u pratnji svojih dvanaestoro studenata, a Milena je tu već sedela. Znamo svi da je Milena podržala Danijelu, koja je optužila Leku za silovanje. Videlo se da je Mileni bilo vrlo nelagodno - dodaje on.

- Svi smo se nekako zamrzli i čekali šta će da se desi... Leka je pogledao u njenom pravcu, dok je hodao, a kada je došao blizu njenog stola, zastao je i obratio joj se. Pozdravio se sa njom, pristojno i kratko. Čim je on probio led, ona je odmah ustala i počela da mu se izvinjava - ističe izvor koji je bio na licu mesta za pomenuti list.

Foto: Printscreen

 

Kako objašnjava sagovornik, koji je bio jedan od očevidaca, prisutnima je "laknulo“ što su Milena i Branislav prekinuli napetu atmosferu i vrlo ljubazno razgovarali. 

 - Milena je objasnila kako je saznala da ga je Danijela lažno optužila za silovanje. Rekla je i da je došla do mnogih informacija o Danijeli i o pozadini cele njene priče. Objašnjavala mu je kako je to sve jako ružno i veoma loše za podršku zlostavljanim ženama, kao i da su mnoge žene, koje ona zna, a koje su doživele ovakva iskustva shvatile i same da je Danijelina priča lažna. Govorila je da joj je žao što je odmah na početku poverovala Danijeli i što ju je javno podržala - dodaje sagovornik.

- Spomenula i svoje roditelje, s kojima je pričala o tome i rekla kako i oni znaju da Leka nije kriv. On joj je na to rekao da ih puno pozdravi i da ih je poslednji put video početkom godine, kada je bio na servisu auta - ističe izvor.

Alo/printscreen

 

Izvor dodaje kako su pričali Milena i Branislav pričali glasno, bez stišavanja i bez skrivanja, pred svima kojima su bili okruženi.

 - Milena je Leki rekla da je važno da on izađe u javnost i pokaže svima da je Danijelina prijava bila lažna, kako bi time zaštitio i motivisao sve druge žene, koje ne lažu i kojima treba podrška da prijave zlostavljanje i da se izbore sa takvim traumama. On je rekao da on to svakako planira - kaže sagovornik.

U međuvremenu, Branislav Lečić je pre nekoliko dana prvi put za javnost ispričao svoju priču i izneo dokaze iz predmeta. 

Dokazi pokazuju da je 7. maja 2012. godine, Branislav igrao predstavu u Jugoslovenskom Dramskom Pozorištu od 20.10 do 22.15 h, dok je Danijela u službenom iskazu navela da je došao po nju te večeri oko 20 h. Takođe, Danijela je izjavila kako je povod tog susreta bilo pismo preporuke, koje je Leka trebalo da joj potpiše. Policija utvrdila da je pismo preporuke sastavljeno tek 40 dana kasnije, 14. juna iste godine, kada ga je i potpisao.

Posle Lekinog prvog javnog nastupa na ovu temu, Danijela se oglasila rečima „Ne možeš da me tužiš, jer znaš da ćeš da izgubiš".

Lečić do sada nije najavio da će tužiti Danijelu. Izjavio je da su svi papiri u rukama njegovih advokata i da će oni odlučiti šta dalje.

Alo.rs

 

Ista inspektorka radila je na oba slučaja: Aleksić i Lečić

Na oba ova slučaja radilo je Odeljenje za suzbijanje krvnih i seksualnih delikata, Policijske uprave u Beogradu, na čelu sa istom inspektorkom, Vesnom Gašić. Upravo je Milena Radulović u više navrata javno pohvalila rad ove inspektorke i njenog tima, u slučaju Aleksić.

Milena Radulović optužila je nastavnika glume, Miku Aleksića, za silovanje, koji je zbog više prijava za isto delo i seksualno uznemiravanje, bio u pritvoru od januara do septembra. U julu mesecu, potvrđena je optužnica protiv njega, a uskoro počinje suđenje. Za ovaj proces najavljena je duža lista svedoka odbrane, na kojoj su i mnoga zvučna imena srpskog glumišta.

Podsetimo, Danijela Štajnfeld, u martu mesecu, prijavila je Branislava Lečića, za silovanje. Više Javno Tužilaštvo je odbacilo njenu krivičnu prijavu u julu, a posle uloženog prigovora, Apelaciono Tužilaštvo potvrdilo je ovu odluku.

ADVOKAT OTKRIO ŠTA SE NALAZI NA AUDIO SNIMKU! Novi detalji u slučaju Danijele Štajnfeld i Branislava Lečića, spreman da objavi sve!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bb

08.11.2021 12:28

Zbog ljudi koji su prepoznali da je u pitanju lažna optužba i sve vreme ga podržavali, Lecic je u obavezi da tuži Danijelu i tako stane na put ovakvim pojavama u buducnosti.To je, u ovom trenutku, njegova moralna obaveza!