GODINAMA SE BORIO SA OPAKOM BOLEŠĆU Od ovoga je bolovao Marko Živić, a zbog toga ga je i korona lakše savladala!
Foto: Alo!

Iako važi za jednog od najpozitivnijih javinih ličnosti, ova karakterna crta posebno dobija na značaju kad se zna da se glumac borio s kancerom jednjaka i želuca kada je imao 36 godina.

Foto: Alo!

 

 

Glumac je u nekoliko navrata isticao da je bolest otkrio slučajno na rutinskoj kontroli, i da ga je kroz celu borbu vodila samo želja za životom.

Nju je NAJVIŠE voleo: Marko Živić je prekinuo snimanje emisije UŽIVO samo da bi joj čuo glas

- Optimista sam. To mi je mnogo pomoglo u lečenju. Stalno sam pravio pozitivnu atmosferu na odeljenju. Bilo je tamo i teških slučajeva, ali su ustajali. Vičem im: ajmo svi u šetnju“ Neki su u početku mislili da sam lud, a onda su shvatili da time što dižem sebe pomažem i njima - ispričao je svojevremeno glumac koji je sada dobio koronu.

Kako je Alo! prvi pisao, Živić je krajem septembra primljen u KBC "Dragiša Mišović. Marko je primljen u lošem opštem stanju u KBC „Dr Dragiša Mišović“, a nakon što je utvrđeno da je kovid pozitivan, hospitalizovan je. Njegova se klinička slika nakon par dana popravila zbog čega je otpušten, ali se ona naglo pogoršala i nakon dva dana vraćen je u Kliničko-bolnički centar. Od tada se, kako smo saznali od izvora bliskog poznatom glumcu, nalazi na respiratoru.

Foto: Alo!

 

 

- Sve je krenulo kao i kod većine ljudi koji su u prethodnih godinu i po dana imali koronu. Marko je osetio malaksalost, izgubio čulo mirisa i ukusa, a visoka temperatura je bila presudni simptom da se javi u KBC - počinje izvor i nastavlja:

- Dobio je pozitivan rezultat na kovid i neophodnu terapiju na koju je dobro reagovao, pa se činilo da sve ide nabolje. Zbog toga je, na ličnu inicijativu, otpušten na kućno lečenje, međutim, kako je koronavirus nepredvidiv, simptomi su preko noći postali gori - ispričao je izvor za Alo!.

BONUS VIDEO:

OGLASILA SE ŽIVIĆEVA BIVŠA SUPRUGA Nataša jedva izustila reči!

Komentari (0)

Loading