NAPOKON SE SAZNALO! Aleksandra Prijović po prvi put progovorila o njenoj najvećoj ljubavi (VIDEO)
Foto: Ataimages

Aleksandra Prijović, jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije, prvi put je za Alo! otkrila šta je njena najveća ljubav.

Naime, kako kaže, kada bi okačila mikrofon o klin, obukla bi forenzičko odelo i vršila uviđaje.

- Oduvek me je zanimala forenzika, i uopšte, tako te neke čudne stvari. Volim da gledam takav sadržaj na televiziji pa uglavnom takve programe i pratim. I Filip uživa u tome, pa često uveče kada uspavamo dete to gledamo satima. Mada, desi se i da se uplašim pa posle sanjam to što sam gledala.

 

Kako uspevaš da uklopiš porodične i poslovne obaveze i da li odbijaš nastupe?

- Ovog leta sam rekla da ću raditi sve i još nijedan nastup nisam odbila jer dugo nismo nastupali, ali dobro balansiram između porodičnih i poslovnih obaveza

 

Puno si radila ovog leta, da li te je publika bila željna?

- Moram priznati da jeste, gde god da sam nastupala bilo je prepuno, videlo se koliko su ljudi željni dobrog provoda.

NAPOKON SE SAZNALO! Aleksandra Prijović po prvi put progovorila o njenoj najvećoj ljubavi (VIDEO)

Foto: Ataimages

 

 

 

Nedavno je izašla tvoja duetska pesma sa Leksington bendom. Kako je došlo do te saradnje?

- Pesma „Dođi sebi“ mi se na prvo slušanje svidela, čekali smo samo pravi trenutak da je izbacimo. Vuksan je radio tekst koji me je oborio s nogu i odmah sam je prihvatila.

 

Demo verziju ste prvi put pevali na njihovom koncertu?

- To se desilo spontano. Ja Leksington bend stvarno jako volim i slobodno mogu reći da sam njihov fan. Na taj koncert sam došla opušteno, u farmerkama i patikama, stajala sam sa društvom, pila pivo i nisam planirala da izađem na binu, međutim, kada me je Boki prozvao, morala sam da se popnem. Tada je publika sjajno odreagovala i to je bio prvi put da smo otpevali duet zajedno.

 

Da li se konsultuješ sa ukućanima oko odabira pesama?

- Najviše sa Filipom, sa njim preslušavam pesme. On i ja lepo sednemo i konsultujemo se šta je to što bi mogao da bude hit!

 

Često si na putu, da li ti se nekada desilo da zaboraviš da spakuješ neke osnovne stvari?

- Nisam osoba koja zaboravlja, ali desi se, naravno. Nedavno sam na put krenula bez četkica za šminku i verujte mi da ništa gore nije moglo da mi se desi. Snašla sam se tako što sam kupila nove.  

Kada si van Srbije, ko te šminka?

- Isključivo se šminkam sama. Ja sam išla na kurs šminkanja i savladala sam osnovne tehnike, tako da najviše verujem sebi, a i talentovana sam za to.

Šta se dešava sa novim pesmama?

- Uveliko radim na novom albumu i jedva čekam da ga završim. Ima tu dosta posla, čeka me i snimanje spotova za svaku numeru.

Da li se isplati snimiti ceo album?

- Ja sam do sada snimila samo jedan album, 2017. godine. „Testament“ se meni isplatio u svakom smislu i sećam se kada sam ga izdala, svaki dan sam nastupala. I ono što je bitno, i dan-danas se pevaju te pesme.

Koliko ti teško pada odvojenost od sina Aleksandra?

- Sve teže. On sada priča pa i postavlja pitanja gde idem, zašto idem... Pokušavam da mu objasnim da idem da radim i da se brzo vraćam, ali mi uvek bude žao što ga ostavljam. Kaže mi: „Mama, ideš da pevaš? Hoću i ja da pevam“, i verujte mi da mi je jako teško. Počne i da plače jer je navikao da spavam sa njim. Jednostavno, u poslednjih godinu dana smo stalno bili zajedno i sada se navikava da mama mora da ide.

KAKAV LEP PRIZOR! Lidija Vukićević podelila sa svojim pratiocima u kakvoj umetničkoj oazi živi

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading