USLEDIO ŠOK RASKID!? Bivša devojka poznatog glumca sada je napokon pronašla sreću
Pintscreen

Može se reći da je bivša devojka glumca Viktora Savića, Teodora Miljković, bila izuzetak u njegovom životu jer je o njoj govorio i javno, a pisalo se i da će je odvesti pred oltar.

Naime, bivša devojka i velika ljubav Viktora Savića, glumica i influenserka Teodora Miljković, bila je prva devojka o kojoj je veliki glumački zavodnik sa naših prostora javno govorio. Voleli su se, zabavljali nešto više od dve godine, a onda je iznenada ljubav pukla, prenose mediji.

Od tada, Viktor, za koga su bliski prijatelji mislili da će baš dvanaest godina mlađu Teodoru odvesti pred oltar, o svom emotivnom životu ne govori.

A Teodora Miljković, koja je pre Viktora zavela i crnogorskog zavodnika Nikolu Šoća, danas je u srećnoj ljubavi sa Đorđem Radlovačkim uspešnim stomatologom, prenose mediji.

Printscreen

 

Teodora je danas  influenserka i specijalista iz oblasti marketinga, završila je Fakultet dramskih umetnosti,a svoje prvo glumačko ostvarenje imala je 2015. u seriji "Budva na pjenu od mora". Godinama kasnije njena profesionalna interesovanja drastično su se promenila.

BONUS VIDEO :

LAZAR RISTOVSKI SE BORI S KORONOM Glumac izbegao pakao jer se vakcinisao!

Komentari (0)

Loading