LAZAR RISTOVSKI SE BORI S KORONOM Glumac izbegao pakao jer se vakcinisao!
Foto: Youtube/Printscreen

Lazar Ristovski nedavno je otkrio da je pozitivan na korona virus. Poznati glumac se još oporavlja od kovida, ali, kako kaže vakcinacija mu je pomogla da se izbori.

Printscreen

 

 

- Dva puta sam vakcinisan i opet sam zakačio koronu. Pre nedelju dana sam dobio temperaturu i bez ikakvih veza i vezica otišao sam u kovid ambulantu u Dom zdravlja na Novom Beogradu, stavio knjižicu na gomilu i čekao red u čekaonici. Ustanovili su mi koronu. Ušao sam u protokol, ali nisam hteo da uzimam antibiotike. Evo, posle nedelju dana sam bio na kontroli na istom mestu, bez temperature i sasvim dobrog zdravlja. Mislim da je to zahvaljujući vakcinaciji, ali i mom ličnom jakom imunitetu. Ovo nije nikakva moja želja da utičem na bilo koga da uradi bilo šta, ovo je samo moj slučaj - poručuje Ristovski.

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

Podsetimo, pre osam meseci slično je prošla i njegova supruga Danica Ristovski. 

- Podnela sam koronu disciplinovano, ali veoma teško. Ovo je kompleksna bolest. Najvažnije od svega je da sam ozdravila. Moraju da se prate uputstva lekara, mora da se izdrži, da se izvuče poslednji autom snage i da se čeka trenutak kada kreće nabolje. Ja sam se iskontrolisala. Korona me je naučila da sebe više cenim i da o sebi vodim više računa i da sama tražim načine kako ću sebe zaštititi da bih bila pre svega dobra sebi, a onda i drugima - ", pričala je tada Danica Ristovski.

BONUS VIDEO:

NE MOŽE VIŠE DA SAKRIJE! KAĆA GRUJIĆ PEVALA, A SVI GLEDALI U NJEN STOMAK Pevačici trudnoća počela da se primećuje! (VIDEO)

Komentari (0)

Loading