NAPADNUTI NA LETOVANJU!? Poznata glumica i njen partner doživeli veliku neprijatnost u Crnoj Gori, policija odmah alarmirana!?
ATA Images

Glumica Katarina Žutić i njen partner Nemanja Aćimović navodno su doživeli neprijatnost na Adi Bojani u Crnoj Gori, gde letuju ove godine.

Kako se saznaje, Nemanju je navodno fizički napao izvesni D. N. iz Ulcinja i zadao mu nekoliko udaraca, zbog čega je morala da reaguje i policija.

Njih dvojica su se prvo posvađali zbog mostića, odnosno zbog toga ko ima prvenstvo izlaza na reku. Katarina i Nemanja imaju izlaz na reku, jer im je kućica u drugom redu, a D. N. im pravi problem zbog toga. Došlo je do fizičkog obračuna, a Kajin muž je izvukao "deblji kraj". Ceo slučaj je prijavljen policiji - rekao je izvor koji je upućen u incident koji se dogodio.

Tim povodom, pozvana je glumica Katarina Žutić koja je bila iznenađena ovim saznanjima, ali nije demantovala tvrdnje izvora gorepomenutog portala.

Nisam sigurna da bih o tome pričala. Možda i bih, ali uhvatili ste me nespremnu. Nisam očekivala ovu vrstu poziva, stvarno - rekla je glumica za gorepomenuti list.

I izvesni D.N. takođe nije negirao da je do incidenta došlo, ali nije želeo da priča na tu temu.

Ja sam još uvek u krevetu, tako da ne mogu informaciju da vam dam. Ne mogu vam dati nikakav komentar. Neću da komentarišem to uopšte - rekao je on.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading