GLUMAC POBEDIO OPAKU BOLEST! Nakon fotografija koje su šokirale javnost, Aljoša Vučković sada izgleda potpuno drugačije i preporođeno (FOTO)
Alo

Naš poznati glumac Aljoša Vučković, kog smo rado gledali u kultnim serijama "Srećni ljudi" i "Bolji život" krajem 2018. godine priznao je da se bori sa opakom bolešću zbog koje nije mogao neko vreme da radi, a fotka njegovog tadašnjeg izgleda u jeku borbe je šokirala javnost u Srbiji.

Glumac je bio na lečenju u jednoj beogradskoj bolnici, ali je otpušten na kućni oporavak. Godine su prošle, a glumac se uopšte nije pojavljivao u medijima.

Onda su osvanule slike koje su sve šokirale, a zatim je kao grom iz vedra neba odjeknula vest da se očekuje povratak Aljoše Vučkovića.

Aljoša se vraća na male ekrane ulogom u serijama "Dođi juče" i "Azbuka našeg života", za koju je scenario nastao prema motivima dva romana poznate srpske književnice Mirjane Bobić Mojsilović. 

Glumčevo poslednje pojavljivanje tokom scenskog čitanja "Ja, Feđica", posvećenog nedavno preminulom Feđi Stojanoviću, oduševilo je javnost.

lumac sjajno izgleda, polako se vraća u formu, a sve češće ga možemo videti i u Ateljeu 212, gde je proveo radni vek.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Zoran

14.07.2021 18:12

Vest da je Aljosa dobro bas me je ucinila srecnim.

Jasna

14.07.2021 19:33

Obradovala je vest da je Aljosa pobedio opaku bolest.To je nas Ivo Luksic.I mnofo sam srecna,nek on ziv i zdrav svojoj porodici pa nama.