SAMO DA NE DOŽIVE OVO ŠTO SAM JA DOŽIVELA! Danijela Štajnfeld poslala brutalnu poruku celoj Srbiji i žrtvama silovanja, a ove njene reči zapamtićete dobro (FOTO)
Alo/printscreen

Danijela Štajnfeld se oglasila na društvenoj mreži Tviter, nakon što je Više javno tužilaštvo odbacilo njenu prijavu za silovanje protiv Branislava Lečića.

Ona se juče prvo oglasila na Instagramu objavom, a sada je rešile i da napiše poruku celoj Srbiji povodom nedavnog preokreta koji se desio u slučaju Lečić - Štajnfeld.

- Na nama je da sada konačno razumemo sve razloge ćutanja žrtava koje su svuda oko nas, a koje bi, da ih upitate, negirale sve traume koje su proživele ili ih još uvek proživljavaju, lagale Vas u oči, samo da ne dožive ovo sto sam ja danas doživela - napisala je Danijela na tviteru.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Major

14.07.2021 16:42

A sada lepo tuzbe svima onima koji se etiketirali, osudjivali pre suda, klevetali i lagali za povredu ugleda casti i dostojanstva!

Sss

14.07.2021 20:13

Da nije umesao prste Bruno Vekaric pa sakrio dokaze.Pitajte Drecuna.Taj Branimir Lecic da nije tacan videli smo iz njegove proslosti.

Blejac

15.07.2021 10:30

Provaljenaaaaaaa. Dzabe lazes mala, covek ima alibi. Jbg, propao nacin da se opet promovises po novinama i televizijama. Sad nju u zatvor za lazi i klevete

Balkan

15.07.2021 14:05

Zao mi je ove zene a i dalje mislim da dva glasa vise vrede od jednog glasa, cudno da se njegova bivsa tek sada javila a mogla je odmah na pocetku. Ali tako to kod nas ide, tako da pozivi da se prijavljuju ovakve stvari padaju u vodu, jer zensko je i dalje krivo kako god okrenes a musko, pa musko je musko, zar ne. Blago nama sa svima vam. Ziveli