UDAJE SE MILENA RADULOVIĆ?! Nakon skandala koji su joj obeležili godinu, glumica konačno ima razlog za neopisivu sreću, a tu je i dokaz (FOTO)
Foto: Alo!

Glumica Milena Radulović posle drame koju je prošla priznavši da ju je silovao Mika Aleksić, sada napokon ima razloga i za osmeh.

Glumica Milena Radulović prethodnih meseci nalazi se u žiži javnosti jer je početkom godine, javno priznala da je njen učitelj glume Miroslav Mika Aleksić silovao.

Ona je ispričala sve o golgoti kroz koju je prošla, a potom su se i druge njene koleginice oglasile sa istim tvrdnjama. Dok čeka da ceo slučaj dobije sudski epilog, Milena se trudi da koliko, toliko vodi normalan život.

Foto: Alo!

 

Naime, ona se pohvalila fotografijama sa venčanja prijatelja, a posebni razlog za sreću bio joj je taj što je na svadbi uhvatila bidermajer. Kako prema verovanjima važi da devojka koja na venčanju uhvati buder majer, ona bude sledeća koja će stati pred svadbeni oltar, glumici se sreća osmehnula.

Mediji su nedavno otkrili i da je lepa glumica već duže vreme u emotivnoj vezi sa ruskim filmskim producentom Sergejom Torčilinim, a paparaco Alo! ih je nedavno uslikao u prestonici kako uživaju i ne kriju ljubav.

Foto: Printscreen/instagram

 

Bidermajer je moj, šta da vam kažem prijatelji - napisala je i glumica na društvenim mrežama.

Milena je u top formi, nedavno je pokazala izvajano mišićavo telo, kako glumica izgleda pogledajte OVDE.

Komentari (0)

Loading