ŽENA OD GUME Milena Radulović u top formi pokazala izvajano mišićavo telo, malo ko može da izvede ovu pozu (FOTO)
Foto: ATA Images

Glumica Milena Radulović već neko vreme trenira jogu, a sada je na svom Instagram profilu podelila fotografiju na kojoj demonstrira jednu poznatu pozu koju je naučila trenirajuću ovu veštinu - i svi kažu kako je glumica kao "od gume".

Milena je u treningu uživala pored jezera, ali veću pažnju od predivne prirode privukla je prelepa, ali i prezgodna gumica.

Milena je trenirala u crnim helankama i topu, a uradila je "most" na jednoj ruci i taj momenat podelila je sa svojim pratiocima na Instagramu.

Poznato je da Milena redovno trenira, pa ne čudi što se jasno se vidi svaki mišić na njenom telu, a za pozu u kojoj se fotografisala, pojedini komentarišu da ju je veoma teško ponoviti.

"Prirodna lepotica od glave do pete", "Žena od gume", "Bravo, majstore! Kakva snaga", "U zdravom telu, zadrav duh", "Bravo, Milena", "Prezgodna", "Prava si zverka!", "Kakvo telo, vau, prezgodna", "Nema šanse da bih ovo mogao uradim", "Ovu pozu je nemoguće izvesti, bravo", samo su neki od komentara oduševljenih fanova.

Pogledajte OVDE ćerku našeg poznatog glumca, brutalnim telom mamila uzdahe muškaraca

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading