Na profilu preminule Isidore Bjelice osvanula fotografija koja je sve ostavila bez teksta, svi se pitaju jednu stvar (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Petog avgusta prošle godine domaće medije je obišla vest o smrti Isidore Bjelice, nakon dugogodišnje borbe sa opakom bolešću.

Isidoru su na večni počinak ispratile mnogobrojne kolege, prijatelji i članovi porodice, da bi 40 dana kasnije nekolicina njih organizovala i "Belu bajku za Bjelicu", odnosno oproštajnu žurku u belom, na kojoj su se puštali baloni u nebo, pevalo se, igralo i nazdravljalo životu.

U toku današnjeg dana je na Bjeličinom Instagram nalogu osvanula njena fotografija uz jedan od spisateljičinih citata, budući da je doneta odluka da se na taj način i dalje njene reči i misli održe živima među njenom publikom.

- Svaki put kada ne poslušamo svoje srce, dete u nama ostari i izgubimo deo duše… - stoji u opisu jedne od Isidorinih fotografija.

"Obradovah se na tren", "Divna duša puna anđeoske svetlosti među anđelima", "Nedostaješ", "Uvek si u mom srcu, besmrtna dušo", "Nezaboravna", nizali su se razneženi komentari.

Pogledajte OVDE Seka Sablić proslavila 79.rođendan, iznenađenje od kolega je nateralo na suze

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading