JELENA I BRANISLAV LEČIĆ SU U VEZI DVE GODINE Isplivala fotografija sa Durmitora, evo čime se ona bavi i zbog čega je glumac dugo krio od javnosti (FOTO)
Foto: ATA Images

Glumac Branislav Lečić uslikan je sa novom devojkom, a kako "Blic" prenosi, romansa traje dve godine.

 

 

- Jelena je umetnica i profesor, Branislav i ona su oko dve godine u ljubavi. Međusobno se podržavaju, ona mu je bila velika podrška u ovim najtežim danima u njegovom životu. Negde na početku romanse otišli su na Durmitor, na safari, i tako je nastala njiihova prva zajednička fotografija. Inače, Jelena ima 36 godina i radi kao asistent na fakultetu na predmetima crtanje i crtanje ilustracija - otkriva izvor pomenutog medija i dodaje da im nikad nije bila namera da privlače pažnju javnosti.

- Sa njim se retko pojavljivala u javnosti, a uslikani su zajedno samo zato što se pisalo da mu je advokatica, ćerka... Niko nije ni slutio da je reč o novoj devojci koju je uspešno skrivao tako dugo - zaključio je izvor blizak Blicu.

Sve o romantičnoj večeri Suzane Mančić i Lečića i zbog čega ona taj susret ne može da zaboravi ni posle toliko vremena, čitajte OVDE.

 

  Kliknite za više vesti

Komentari (0)

Loading