EKSKLUZIVNI PAPARAZZO! Branislav Lečić uhvaćen sa novom devojkom, glumac ju je prvo nahranio pa odveo u krevet (FOTO)
Foto: ATA Images

Krajem marta ove godine kao bomba je eksplodirala vest da je glumac Branislav Lečić pre devet godina silovao svoju mlađu koleginicu i tada prijateljicu sa kojom je sarađivao na predstavi Danijelu Štajnfeld.

Nisu izostale reakcije srpske javnosti kao i glumačkog kora, gde su se jedni distancirali od Lečića i osudili njegovo ponašanje, dok je bilo i onih koji su stali na njegovu stranu. Nakon saslušanja u policiji i ispitivanja na poligrafu koji je prošao, a za čiji ishod se pohvalio na društvenim mrežama, Leka se povukao iz medija.

Ali sudeći po ekskluzivnim fotografijama, on živi nesmetano i punim plućima, kao mladić, a ne kao čovek koga devojke i žene optužuju za ozbiljan zločin kao što je silovanje.

Foto: ATA Images

 

Paparaco Alo! uslikao je poznatog glumca u centru Beograda na romantičnoj večeri sa damom koja je gotovo 30 godina mlađa od njega.

U kamernoj atmosferi, za stolom za dvoje, Leka i javnosti zasad nepoznata devojka večerali su pastu, a obrok su nakon toga zalili pivom iz krigli od skoro litre. Vreme u restoranu koji se nalazi ispred glumčevog stana proveli su ćaskajući, razmenjujući nežne poglede uz povremene dodire ruku i maženje dlanova. Dok je on pušio tompus, njegova nova izabranica nikotinsku zavisnost utaživala je običnom cigaretom. Račun je platio on i to karticom.

Nakon večere krenuli su u njegov stan, a sve vreme držali su se za ruke ne mareći za radoznale poglede prolaznika.

Čini se da Lečiću nimalo nije neprijatno da se u javnosti opušteno pojavljuje sa mlađom i dopadljivom devojkom, a ni njoj očigledno ne predstavlja nikakav problem da bude u njegovom društvu i krevetu s obzirom na priče i optužbe koje se nižu na njegov račun. Dok se Lečićeva krivica ne dokaže ili opovrgne samo je jedno sigurno, a to je da on ovakvim ponašanjem u javnosti želi da popravi sliku o sebi i svom ponašanju prema ženama.

Foto: ATA Images

 

Optužile ga dve glumice

Nakon optužbi Danijele Štajnfeld da ju je Branislav Lečić silovao 2012. godine, u javnost je sa potresnom intimnom ispovešću izašla i glumica Merima Isaković koja je obelodanila da je isti problem sa glumcem imala pre 40 godina. Kako je priznala, na ovaj korak se odlučila jer je skupila hrabrost da o svemu progovori kako bi podržala svoju mlađu koleginicu.

Leka samo leči!

Kada je završio davanje iskaza u policiji i kada je prošao poligraf, Branislav Lečić se na društvenim mrežama pohvalio video-porukom u kojoj je izjavio:

- Lečić može samo da leči, a nikako ne može da truje i siluje. Sedam i po sati sam davao izjavu, sve je prošlo profesionalno i, da, prošao sam poligraf - rekao je tada glumac poslavši poljubac u kameru.

 

Komentari (0)

Loading