SPREMA LUKSUZNU PROSLAVU Aleksandra Ambrozio planira da slavi ćerkin rođendan uz tamburaše u Skadarliji, a ovo su svi detalji
Foto: ATA Images

Alesandra Ambrozio već dva dana je u poseti Beogradu, a za to vreme uspela je da uživa i u čarima noćnog života srpske prestonice.

Naime, nakon što je paparaco Kurira zabeležio njenu prvu šetnju gradom, brazilski top model se s decom i prijateljima, nakon posete Kalemegdanu, uputila u hotel u kom je odsela, kako bi se pripremila da prisustvuje proslavi rođendana svog prijatelja koji ju je i doveo u Srbiju, a koji je na jednom splavu napravio žurku za više desetina zvanica.

Foto: Printscreen/instagram

 

Gosti su bili odlično raspoloženi, a Alesandra se u jednom trenutku latila mikrofona, pa je i zapevala rođendansku pesmu svom prijatelju. Pored nje slavlju je prisustvovala i Nina Seničar, koja je specijalno ovim povodom doputovala u Srbiju, budući da se sa slavljenikom druži dugi niz godina, a i poslovno sarađuju, ali i vlasnica modne agencije Vesna Jugović, koja je Alesandri poklonila i svoju knjigu.

U jednom trenutku se na splavu pojavila i Seka Aleksić, koja je i otpevala nekoliko pesama, a kojom je manekenka oduševljena još od trenutka kad ju je prošle nedelje upoznala na njenom nastupu u Budvi, gde se odlično provela.

ATA Images

 

Kako Kurir saznaje, ovo nije jedino slavlje koje će biti održano tokom Alesandrinog boravka u Beogradu. Ona, ukoliko u poslednjem trenutku ne dođe do promene planova, u našem glavnom gradu treba da se zadrži oko nedelju dana. Po nagovoru svojih prijatelja planira da svojoj ćerki 24. avgusta proslavi rođendan u Srbiji, i to u čuvenoj Skadarliji uz tamburaše. U toku su pripreme za ovaj događaj, a proslavi bi trebalo da prisustvuje dvadesetak zvanica.

Podsetimo, Alesandra je istakla da joj je lepo u Beogradu i da ide u razgledanje grada.

- Ljudi, hvala vam, sad idem u razgledanje Beograda. Sve je super - kratko je Alesandra prokomentarisala sa osmehom na licu.

EKSKLUZIVNO ZA ALO! Boban Đurović progovorio o budućim projektima i značajnom razvoju Vrnjačke Banje

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading