PEVALA NA UVO MANEKENKI Aleksandra Ambrozio i Seka Aleksić zajedno u noćnom provodu, a evo ko je Srbin zbog kog je došla
Foto: Printscreen/instagram

Poznata svetska manekenka Alesandra Ambrosio još jednom je pokazala koliko je oduševljena Sekom Aleksić kao i njenom energijom.

Naime, poznata mankekenka trenutno boravi u Beogradu, a pevačica i Alesandra imaju i zajedničkog prijatelja koji je sinoć proslavio rođendan.

Tim povodom, okupile su se mnoge zvezde na jednom mestu, a Seka je uzela mikrofon i počela da peva, ni manje ni više nego "na uvo" upravo poznate manekenke, dok ju je ona snimala telefonom. Nema sumnje da je sa pesmom " Glavobolja od vina, a nigde aspirina" dovela atmosferu do usijanja.

 

Inače, zajednički prijatelj Seke i svetske manekenke je Milan Blagojević. On već dugi niz godina radi u modnoj industriji u Sjedinjenim Američkim Državama, a od 2011. godine deo je jedne od najpoznatijih i najuticajnijih PR komapnija, gde se bavi promocijom i razvojem brendova, odnosima sa javnošću, ali i potragom za talentima.

 

Tokom svoje dugogodišnje karijere ostvario je saradnju sa brojnim svetski poznatim imenima iz oblasti mode među kojima su, pored Alesandre Ambrozio, i Sara Sampaio, Šanina Šajk, Lindzi Von i mnoge druge, ali i nekim od najpoznatijih svetskih magazina, kao i modnih brendova.

Podsetimo, manekenka je prvobitno boravila u Budvi gde je prisustvovala nastupu Seke Aleksić, a koliko je bila očarana govori i činjenica da je sačekala kraj nastupa da bi se slikala sa pevačicom.

MOZGA NEMAM, ALI ZATO ZADNJICU IMAM ZA TROJE Milica Dabović u tanga bikiniju napravila haos: Baš voliš da preteraš, nije ti ovo Onlyfans

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading