AMBER HERD PONOVO UDARA NA DŽONIJA DEPA: On pati od erektilne disfunkcije
Foto AP

Džoni Dep i dalje je na tapetu nakon suđenja sa bivšom suprugom Amber Herd, te su u stranim medijima isplivale informacije i o njegovom navodnom seksualnom životu tokom braka sa glumicom.

Pročitajte još: "Najbezobrazniji" video HAJDI Klum: Proteže se u mini BIKINIJU, nestvarno je ZGODNA, u prvom planu njeno MEĐUNOŽJE

AMBER HERD PONOVO UDARA NA DŽONIJA DEPA: On pati od erektilne disfunkcije

Foto AP

 

Kako tvrde advokati Amber Herd u nezapečaćenim sudskim dokumentima, Dep pati od erektilne disfunkcije, zbog koje je navodno seksualno napao bivšu suprugu.

- Iako gospodin Dep radije ne bi otkrio svoje stanje erektilne disfunkcije, takvo stanje je apsolutno relevantno za seksualno nasilje, uključujući gnev gospodina Depa i korišćenje flaše kojom je silovao Herd - stoji u podnesku od 28. marta, a prenosi Daily Mail.

Kako tvrde Amberini advokati, Depovo zdravstveno stanje doprinelo je njegovom navodnom nasilnom ponašanju prema Herd. Advokatski tim glumice tvrdi da Depovo zdravstveno stanje čini da postaje "ljut ili uznemiren", što ga dovodi do ljutnje i agresije.

- Nazvala sam to ljutitim seksom koji Džoni nije mogao u potpunosti da izvede - izjavila je ona i dodala:

- Bacio bi me na krevet, učinio je to nekoliko puta, i nasrnuo bi na mene u besu - rekla je glumica.

AMBER HERD PONOVO UDARA NA DŽONIJA DEPA: On pati od erektilne disfunkcije

Foto AP

 

Takođe je ispričala da bi Dep provodio puno vremena sa svojim prijateljima s kojima je pio, uključujući i njenog oca Dejvida Herda, te muzičara Merilina Mensona, a kući bi dolazio "još više seksualno i verbalno nasilnički nastrojen".

Glumica je takođe tvrdila da se sama finansijski izdržavala sve vreme dok su ona i Dep bili u vezi, uprkos njegovom insistiranju da će se brinuti za nju.

- Džoni je želeo u potpunosti da me poseduje - rekla je.

- Način na koji je govorio o zaposlenim glumicama bio je vredan prezira. Biti glumica za njega je bio greh - dodala je Herd.

Bivši bračni par uputio se na sud u aprilu na šestonedeljno suđenje u Virdžiniji zbog optužbi za zlostavljanje tokom njihovog braka. Par se venčao 2015, ali su se rastali nešto više od godinu dana kasnije, pre nego što su se zvanično razveli 2017. Herd je tvrdila da ju je Dep navodno zlostavljao još od 2013.

OTKRILA PORODIČNU TAJNU STARU SEDAM VEKOVA Neda Arnerić progovorila o tome, evo o čemu je zapravo reč

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading