KANJE VEST SUSPENDOVAN SA INSTAGRAMA! Društvena mreža sankcionisala slavnog repera!
EPA

Zbog kršenja politike ove platforme o govoru mržnje, maltretiranju i uznemiravanju, njemu je zabrenjeno da naredna 24 časa objavljuje postove, šalje poruke i komentariše tuđe objave

Američki reper Kanje Vest svakim svojim postupkom intrigira javnost. On je veoma aktivan na društvenoj mreži Instagram, često iznosi svoje stavove, nekad i previše grubo i nepromišljeno, a zbog kršenja politike ove platforme o govoru mržnje, maltretiranju i uznemiravanju, on je suspendovan sa ove mreže na 24 časa. 

Prema pisanju TMZ-a, najmanje jedan post je izbrisan sa Vestovog naloga. U tom postu, navodno je upotrebio rasno vređanje da bi opisao voditelja emisije „The Daily Show“ Trevora Nou, koji je nedavno kritikovao Vesta jer je javno uznemiravao bivšu Kim Kardašijan u toku procesa razvoda.

KANJE VEST SUSPENDOVAN SA INSTAGRAMA! Društvena mreža sankcionisala slavnog repera!

EPA

 

Zbog toga ga je Instagram sankcionisao i ograničio Kanjeov profil na objavljivanje, komentarisanje i slanje direktnih poruka, između ostalog, tokom 24 sata.

Instagram često postavlja ograničenja na naloge koji krše njegova pravila i kompanija može preduzeti dodatne korake ako dođe do daljeg kršenja, kaže portparol Mete, koja je vlasnik Instagrama.

Podsetimo, Vest je već nekoliko puta putem Instagrama prozivao svoju bivšu nazivajući je lošom majkom, a često je meta provokacija bio i novi partner Kardašijanove, komičar Pit Dejvidson.

OVO JE BIVŠI SUPRUG SNEŽANE SAVIĆ! Nakon njihovog razvoda sa njenom koleginicom je dobio blizance u 76. godini!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading