KIM KARDAŠIJAN NEUTEŠNA Pomahnitali reper urlao na nju iz sveg glasa, sada je jasno zašto su se razveli, a ovo je još gore 14:47
ŽELEO JE JELENU KARLEUŠU, A SADA JE PRIZNAO DA JE GEJ Poznat i moćan muškarac ostavio sve bez teksta 17:40 Vip 0
REPER ORALNO ZADOVOLJAVAO ROĐAKA Sve je trajalo do njegove 14. godine, priznao sve do detalja! 15:35 Vip 0
ZAR SE OVAKO SPŠAVA BRAK, OČAJNIČKI ŽELI DA GA ZADRŽI Kanjeova "bivša" se opet grebe za njegovu pažnju, evo kog keca je izvadila iz rukava? 19:33
ROĐENU ĆERKU UVLAČI U PAKAO Reper ponovo na meti skandala, a sada se oglasila i Kim Kardašijan, jednim potezom je rekla sve 10:40
KAKAV PREOKRET, DOŠLA U NEOČEKIVANOM IZDANJU Bjanka Sensori se obukla, ali Kanje Vest i dalje okrutan, pokušao da je ponizi 20:02
KAO DA SKANDALOZAN RAZVOD NIJE DOVOLJAN! Pojavio se uznemirujući snimak vredan 250 hiljada dolara 17:50 Vip 0
OTKRIVENO PREKO ČEGA BJANKA NIJE NIKAKO MOGLA DA PREĐE Kanje podelio još jednu jezivu objavu, pa je obrisao 10:36
PUČE TIKVA! Razvode se Kanje Vest i Bjanka Ćensori nakon skandaloznog pojavljivanja u javnosti: ''Isprao joj je mozak'' 07:35 Vip 0
"NACISTA SAM I VOLIM HITLERA" Kanje Vest skandaloznim izjavama podigao buru, a tu se nije zaustavio! (FOTO) 14:40 Vip 0
OGLASIO SE KANJE VEST NAKON SKANDALOZNE SCENE NA DODELI GREMIJA Njegova poruka vezana za Bjanku je ostavila ceo svet u šoku! 12:45
DOKLE ĆE VIŠE DA SE BLAMIRAJU I NEUKUS DA SERVIRAJU? Bjanka Sensori i Kanje Vest se vaćarili pred svima, on nije mogao da izdrži 10:57
POZNATA GLUMICA POTPUNO GOLA Objavljen njen eksplicitni snimak, pogledajte šta radi kao od majke rođena (VIDEO 18+) 11:10 Vip 0
JELENA KARLEUŠA O ODNOSU SA HOLIVUDSKIM REPEROM Pop diva otkrila zašto ju je bivši muž Kim Kardašijan blokirao! 14:55 Vip 1
SAMI PLASIRALI LAŽ O SOPSTVENOM RAZVODU Kanje Vest i Bjanka poslužili se jeftinim trikovima kako bi ostali u centru pažnje 15:51
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
HVALA NA KOORDINATAMA! GUR i ukrajinske oružane snage napravile pucnjavu u elitnom delu Kijeva, a onda je stigao GERANIJUMSKI UDAR 08:37 Vesti 0