ROBI VILIJAMS ŠOKIRAO PRIZNANJEM: Nad glavom sam imao plaćenog ubicu
Printscreen

Bristanski muzičar Robi Vilijams (47) otkrio je mračnu stranu slave, odnosno da je bio meta plaćenog ubice, i sve šokirao onim što je doživeo.

Nikad nisam ovo rekao, ali nad glavom sam imao plaćenog ubicu. Nikada o tome nisam javno govorio. Nestalo je. Imam prijatelje. To su stvari o kojima se ne govori kada postanete slavni - rekao je Vilijams za Mirror.

Printscreen

 

Pevač je istakao da je u životu velikih zvezda najteže nositi se sa slavom. Naglasio je i da se zvezde moraju pomiriti s činjenicom da im se, kada su slavni, oduzima privatnost.

U jednom trenutku svog života bio sam neverovatno poznat. Poznat u stilu Majkla Džeksona. Postao sam popularan kada sam imao 17 godina. Sa 16 godina sam bio u bendu, a kada sam imao 21, otišao sam i započeo solo karijeru - rekao je Robi.

Printscreen

 

- Prodao sam 80 miliona albuma, držao rekord u broju prodanih ulaznica u jednom danu za turneju - ispričao je muzičar i dodao:

- Želim da idem na normalna mesta na koja ne mogu da idem jer ljudi žele da me ubiju. Potrebno je neko vreme da se osoba pomiri s tim. Imam teskobu i ne volim susrete sa strancima, a stranci žele da me upoznaju i neprijatno  mi je zbog toga. Razmišljanje o tome mi zapravo izaziva neprijatnost. To je okidač.

NOVI SKANDAL PEVAČICE! Brutalan sukob Britni Spirs i njene rođene sestre, cela porodica na udaru nakon drame sa ocem i starateljstvom!

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)

Loading