NOVI SKANDAL PEVAČICE! Brutalan sukob Britni Spirs i njene rođene sestre, cela porodica na udaru nakon drame sa ocem i starateljstvom!
EPA

Britni Spirs izgleda ne planira da „povuče ručnu" otkako se ponovo domogla slobode - pevačica je članove svoje porodice oštro osudila za sve što je pretrpela, „jer ni zatvorenik koji čeka smrtnu presudu nije prošao kroz šta je ona".

Takođe, pevačica je naglasila da bi njen otac trebalo da završi u zatvoru zbog toga kako se ponašao prema njoj punih 13 godina koliko je bio odgovoran za njen gotovo i svaki treptaj oka.

Britni Spirs

Tanjug/Ap

 

Ono što trenutno posebno potresa javnost je, međutim, svađa Spirsovih, jer Britni s jedne strane tvrdi kako njena mlađa sestra nije uradila ništa za nju, a još ju je i povredila brojnim izjavama koje je dala otkako se ona oslobodila - tokom promocije autobiografije „Things I should have said" Džejmi Lin je ispričala, između ostalog, „Nightline-u" kako se pop princeza zaključavala u sobu noseći nož sa sobom, a nije baš bila pri sebi.

Zvezda ju je zbog toga nazvala i ološem u najnovijem oglašavanju na društvenim mrežama, a brojni strani mediji, jedan po jedan, sada bruje o tome.

- Znam da si dala sve od sebe, trudila se da živiš kako danas živiš, sve je to super. Ali... Ono što je tata uradio meni, to ni kriminalcima ne rade. Tako da to što si sedela i ćutala na sve mi je nenormalno. Čini mi se da sam umela na šoljicu kafe da čekam godinama, onaj što čeka smrtnu presudu odmah dobije kafu ako to poželi, sigurna sam - rekla je ona.

Britni

EPA

 

Šokirana sam što je tata i dalje na slobodi - pisala je Britni objašnjavajući kako je bezuslovno voli, ali ne zna da li ona zna šta znači biti odan čovek.

Džejmi Lin je u svojoj knjizi od 240 strana spomenula stariju sestru 197 puta. U svom izlaganju onlajn, pevačica je naglasila da ne želi da se priča o njoj „zarad promocije iste".

- Džejmi Lin, čestitam, devojko. Pala si na niske grane. Blizu tebe, pre svega, s nožem nikad nisam bila, niti bi mi tako nešto ikad palo na pamet! - ujedno je demantovala i navode od ranije.

NOVI SKANDAL PEVAČICE! Brutalan sukob Britni Spirs i njene rođene sestre, cela porodica na udaru nakon drame sa ocem i starateljstvom!

EPA

 

Mnoge je, inače, iznenadilo što Džejmi Lin sve vreme, navodno, želi da razgovara sa svojom sestrom i „civilizovano reši problem", a obraća joj se putem Instagrama.

- Britni, samo me pozovi. Ja sam nekoliko toliko puta pokušala da stupim u kontakt sa tobom, da sve rešimo u četiri oka kako bi sestre i trebalo, ali ti si izabrala onlajn platforme. I molim te prestani s tim pričama da nisam bila tu za tebe kada ti je bilo najteže... Dosta s ovim blamiranjem. Volim te - pitala je ona na pomenutoj društvenoj mreži.

OD POSLEDICA MOŽDANOG UDARA! Preminuo poznati tekstopisac!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading