ZGAZILA GA JE I ŠUTNULA! Brat Megan Markl razvezao jezik o detaljima iz sestrinog prvog braka i ostavio javnost u šoku
EPA

Brat Megan Markl, Tomas, odlučio je da uđe u popularan televizijski šou program "Big Brother VIP", a već na samom početku "razvezao je jezik" o svojoj slavnoj polusestri.

Ranije je Markl o svojoj sestri govorio da je plitkoumna i koristoljubiva i time upozoravao princa Harija, a ovog puta je tvrdio kako je njihov brak osuđen na propast, uprkos činjenici što s poznatom sestrom nije razgovarao 10 godina.

Tvrdi kako je Megan svog prvog supruga "potpuno zgazila", a veruje da ista sudbina čeka i britanskog princa.

- Frajer s kojim je prvi put bila u braku nije prošao dobro. Zgazila ga je i na kraju ostavila - rekao je Tomas učesnicima u rijaliti šou.

ZGAZILA GA JE I ŠUTNULA! Brat Megan Markl razvezao jezik o detaljima iz sestrinog prvog braka i ostavio javnost u šoku

EPA

 

Megan Markl je s Trevorom Engelsonom u braku bila od 2011. godine, a razveli su se nakon manje od dve godine, a kao razlog razilaženja naveli su nepomirljive razlike među supružnicima.

Nakon grubih Tomasovih reči, mnogi su stali u odbranu popularne bivše glumice tvrdnjama da je njen brat nimalo ne poznaje, kao i da on princa Harija nije ni upoznao.

Na kraljevsko venčanje nije bio pozvan, a sudeći po njegovom učešću u rijaliti šouu, svima se čini da želi da se proslavi na račun mlađe sestre.

Sam Tomas nije cvećka, kao ni njegov otac, a u prošlosti je bio uhapšen zbog pretnji pištoljem. Ipak, činilo se, sve do ulaska u popularan rijaliti program da je montažer prozora konačno na dobrom putu.

NASTAO MUK Poznata pevačica se pojavila na rođendanu potpuno gola, ima 140 kilograma i ne stidi se da to i pokaže!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading