MEGAN JE VEOMA BESNA! Naslednica glumice i princa Harija nije na listi za krunu, Markl momentalno reagovala, desio se neviđeni peh!
EPA

Megan Markl je prva primetila da njene ćerke Lilibet Dijane skoro dva meseca posle rođenja, i dalje nije na zvaničnoj listi naslednika prestola britanske kraljevske kuće. Posle odbijanja da se Lilibet Dijana krsti u Vindzoru ovo je drugi udarac za Megan Markl.

Red naslednika trona je zvanična lista koju potvrđuje i britanski parlament. Red naslednika čine članovi kraljevske porodice koji bi mogli da jednog dana ponesu krunu u koliko neki suveren umre ili se odrekne prestola.

Tako je prvi na listi naslednika trona princ od Velsa Čarls, a tu se nalazi pune 72. godine. Na drugom mestu se nalazi vojvoda od Kemnbridža, odnosno Vilijem, a na trećem je njegov sin mali princ od Kemnbridža Džordž koji je upravo napunio osam godina.

EPA

 

Na četvrtom mestu je princeza Šarlota i na petom mali Luis, Vilijamova deca. Na šestom mestu je vojvoda od Saseksa, a na sedmom njegov sin mali Arči. Na osmom mestu se i dalje nalazi vojvoda od Jorka, Endrju, brat princa Čarlsa! Slede princeze Beatrisa i Eugenija koja je na 10. mestu.

Lilibet Dijana je rođena 4. juna u SAD i trebala bi da bude osama u redu za naslednika trona, ali kraljevska kuća još uvek nije "apdejtovala" svoj sajt.

Megan Markl i princ Hari su već ukazali Bekingemskoj palati da ime male Lilibet Dijane, sedam nedelja posle rođenja, i dalje nedostaje na čuvenoj listi. Međutim, kraljevski sajt redovno obaveštava o svim aktivnostima kraljice Elizabete i ostalih članova kraljevske porodice, ali nije "osvežio" listu naslednika!

Kada su se rodili princ Džordž, princeza Šarlot i mali princ Luis najkasnije 12 dana posle rođenja na sajtu su se našla njihova imena kao budućih naslednika. Kada se 2019. godine rodio Arči, stariji brat Lilibet Dijane, njegovo ime kao naslednika objavljeno je posle 15 dana.

Megan Markl (39) i princ Hari (36) su u intervjuu Opri Vinfri već rekli da su bili izuzetno povređeni što je mali Arči tako kasno objavljen na listi naslednika prestola.

Portparol kraljevske porodice je saopštio da je primio k znanju da se Lilibet Dijana ne nalazi na listi naslednika trona.

Komentari (0)

Loading