MEGAN MARKL IMA NOVO ZANIMANJE! Bivša Vojvotkinja potpisala višemilionski ugovor, blaćenje kraljevske porodice je uticalo na njenu karijeru i to ovako
EPA

Vojvotkinja od Saseksa ima novi posao. Naime, ona će imati ulogu producenta na radu jedne animirane serije.

Megan Markl (39) i princ Hari (36) u obavestili su javnost da trenutno pripremaju novu animiranu seriju pod nazivom 'Pearl'.

Reč o zajedničkoj produkciji "Archewell Productionsa", firme Megan i Harija i popularne produkcijske kuće na čijoj će se platformi serija i emitovati. Megan Markl glavna je producentkinja celog projekta.

- Porodična serija "Pearl2 pratiće herojske pustolovine 12-godišnje devojčice koja inspiraciju pronalazi u uticajnim ženama kroz istoriju - piše u saopštenju produkcijske kuće.

EPA

 

Uz Megan kao izvršnu producentkinju, u produkciji su Dejvid Furniš, Kerolin Soper, Liz Gerbus, Den Kogan i Amanda Rinda.

- Poput mnogih devojaka njenih godina, naša junakinja Pearl kreće na put samootkrivanja dok pokušava prevladati svakodnevne životne izazove. Oduševljena sam što će "Archewell Productions" u partnerstvu s moćnom platformom i ovim neverovatnim producentima zajedno doneti novu animiranu seriju koja slavi izvanredne žene kroz istoriju - rekla je producentkinja Megan.

Podsetimo, Megan Markl i princ Hari prošle godine su potpisali višemilionski ugovor, a prvi projekt je trebao da bude dokumentarna serija "Heart of Invictus", kada se pred kamerama trebao pojaviti i sam princ Hari, međutim, snimanje je odloženo.

Produkcijska kuća vojvotkinje i vojvode od Saseksa trebala bi, prema ugovoru da snima dokumentarce, dokumentarne serije, igrane filmove, scenarističke emisije i dečji program isključivo za jednu od najvećih striming platformi.

Komentari (1)

Loading
Minja

15.07.2021 16:56

Baš mi je drago za Megan i Harija. Živeće moćno i lepo bez pritisaka prevaziđene zastarele monarhije.