DŽENIFER ANISTON ČESTITALA 57. ROĐENDAN POSEBNOJ OSOBI: Prošle smo sito i rešeto, uvek je bila tu za mene i nikad me nije izdala! (FOTO)

Dženifer Aniston (52) je još jednom dokazala da su Kortni Koks i ona najbolje prijateljice ikada.

Glumica koju je proslavila uloga Rejčel Grin je putem Instagram storija proslavila rođendan Monike Geler, odnosno Kortni Koks koja je napunila 57 godina.

- Srećan rođendan ovom specijalnom ljudskom biću. Vreme leti kada se zabavljaš! - napisala je ona uz fotografiju njih dve iz davnih dana.

U sledećem stroiju je podelila skorašnju fotografiju njihz dve uz simpatičan opis.

Printscreen

 

 

- Dušo, ko te voli? - dodala je proslavljena glumica.

Poznate glumice su imale uspone i padove tokom godina, ali su one dokazale da iznova i iznova da su tu jedna za drugu i da je njihovo prijateljstvo jako. 

- Kort nikad ne osuđuje, nikad se ne osećaš loše i ona nikad ne grdi. Pravična je, neverovatno lojalna i puna ljubavi - rekla je Dženifer u jednom intervjuu iz 2014. godine.

Printscreen

 

- Mnogo puta sam spavala u njenoj gostinjskoj sobi. Bez želje da zalazim mnogo u privatnost, ali ono što ću reći je da je uvek bila tu za mene, prošle smo sito i rešeto zajedno - otkrila je ona.

Prošlog meseca fanovi su mogli da vide okupljanje i ostalih iz čuvene postave "Prijatelja" i to Lisu Kudrou, Meta Leblenka, Dejvida Švimera i Metjua Perija.

Posle 17 godina to je bilo veoma emotivno iskustvo.

- Kortni i ja smo briznule u plač - rekla je Lisa Kudrou tada.

Zbog čega čuveni Majk i Ben nisu pozvani na okupljanj prijatelja, čitajte OVDE.

Komentari (0)

Loading