NAKON ŠTO JE HARI POSTAO OTAC DEVOJČICE Oglasila se kraljevska porodica, a evo šta su im poručili!
EPA

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa princ Hari i Megan Markl od juče su ponosni roditelji devojčice Lilibet Dajane! Njihovo drugo dete dobilo je ime po nadimku kraljice Elizabete II, dok je njeno drugo ime odabrano u čast pokojnoj princezi Dajani, a dok porodica slavi u Americi, fanovi kraljevske porodice osluškuju šta se dešava na našoj strani Atlantskog okeana.


Budući da je princ Hari u poslednje vreme prilično opušteno pričao za američke medije o životu u kraljevskoj porodici, narušenom odnosu sa ocem itd. sve je zanimalo kako će se oglasili princ Vilijam i princ Hari nakon ovih srećnih vesti.

Interesantno, kraljevska porodica oglasila se gotovo u istom trenutku, što implicira da su njihove čestitke bile dogovorene i prethodno koordinisane. I dok se fanovi slavne braće pitaju jesu li Vilijam i Čarls čestitali Hariju i privatno, da li im je on poslao fotografiju nove članice porodice i ima li šanse da izglade odnose, kraljevska porodica drži se protokola i ostaje suzdržana...


Princ Vilijam i Kejt Midlton poručili su:


— Oduševljeni smo zbog srećnih vesti o rođenju bebe Lili. Čestitke Hariju, Megan i Arčiju.

Ni princ Čarls i Harijeva maćeha Kamila Parker nisu bili mnogo pričljiviji.

— Čestitke Hariju, Megan i Ariju zbog rođenja bebe Lilibet Dajane. Želimo im sve najlepše u ovim posebnim trenucima — napisali su princ od Velsa i vojvotkinja od Kornvola i podelili jednu fotografiju ove srećne male porodice.

U približno vreme oglasila se Bakingemska palata, koja je čestitala paru nazvavši ih njihovim titulama i istakla da je Lilibet 11. praunuče Njenog visočanstva.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading