Kanje Vest preboleo Kim, utehu pronašao u bivšoj devojci Kristijana Ronalda?!
Foto: Shutterstock

Rijliti zvezda Kim Kardašijan (40) je u februaru ove godine podnela zahtev za razvod od repera Kanjea Vesta (43). Bili su u braku sedam godina i roditelji su četvero dece.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ye (@kanyewest)

 

Naime, internetom poslednjih dana kruže glasine kako je Kanje preboleo Kardašijanku i da se sad viđa s manekenkom Irinom Šajk. Vest je na Instagramu objavila stranica "Deuxmoi", koja neretko bude u pravu.

Kanje Vest u tajnosti izlazi s Irinom Šajk, majkom deteta Bredlija Kupera - glasila je njihova objava, pa su dodali kako nisu sigurni da je zabavljanje dobar opis njihovog odnosa, ali da postoji zainteresovanost.

 

 

Kanje i Irina su u prošlosti sarađivali više puta. Irina se 2010. godine pojavila u spotu za Vestovu pesmu Power u ulozi zlatnog anđela. Čini se da je tada ostavila utisak na repera, jer ju je spomenuo u tekstu svoje pesme "Christian Dior Denim Flow".

Želim da vidim Irinu pored Ducen - pevao je u pomenutoj pesmi, misleći na supermodela Ducen Kroes

Godine 2012. Irina je nosila reviju za Kanjeov modni brand na nedelji mode u Parizu. Manekenka je obožavateljka Vestovog brenda, pa je prošlog meseca viđena kako nosi majicu s njegovim potpisom.

Irina i glumac Bredli Kuper (46) imaju ćerku Leu De Senu (4), a raskinuli su 2019. godine nakon četiri godine veze. Pre njega, manekenka je bila u vezi s fudbalerom Kristijanom Ronaldom (36).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk)

Izgleda kako glasine nisu nimalo uzbudile Kanjeovu bivšu suprugu. Neimenovani izvor rekao je za "The Sun" da Kim ne dodiruju tračevi, kao da ni ona ni njena porodica ne veruju glasinama.

 

Čak i da je to istina, sumnjam da bi se Kim uznemirila - tvrdi pomenuti izvor.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading