SEVALE PESNICE I STOLICE PO STUDIJU Ovo su najbrutalniji sukobi na estradi, a žestoka tuča ove dve pevačice i dalje se pamti
Printscreen

Pripadnici estrade bili su akteri incidenata koji su potresli javnost. Iako su podigli veliku prašinu, u nekim slučajevima do sudskog epiloga nije dolazilo.

Predstavljamo vam neke od najzanimljivijih tuča u kojima su učestvovali poznati, a neke od njih i dalje se pamte.

Stefan Đurić Rasta i Slobodan Nešović

Printscreen

 

Suprug pevačice Ane Nikolić, u utorak je u društvu četvorice prijatelja navodno pretukao Loku, stalnog člana emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem i muškaricma".

Rasta i Loka dali su iskaze u policiji, a njihove priče su se u potpunosti razlikovale. Ovaj incident privukao je veliku pažnju javnosti, a da li će dobiti sudski epilog tek ćemo saznati.

Mina Kostić i Indira Aradinović Indi

Jedna od najzapaženijih tuča dogodila se na "Grandu" kada su se sukobile Mina i Indi. Njih dve su se potukle na probi jednog muzičkog festivala 2008. godine, kada je Kostićeva želela da sa svojom suparnicom raščisti račune.

 

Do sukoba je došlo kada je Mina htela da razgovara sa Indi o svom bivšem mužu Tiki, koji je u tom trenutku bio u emotivnoj vezi sa Indirom. Pevačice su se čupale, šutirale i gurale, a pripadnici obezbeđenja su ih jedva razdvojili.

 

Njih dve nikada nisu završile na sudu, a nakon incidenta samo su rešile da se ignorišu.

Miloš Bojanić i Ivan Fece Firči

U rijalitiju dvor došlo je incidenta kada je netrpeljivost između Firčija i Bojanića kulminirala, pa je došlo do tuče. Poznati bubnjar je tada izgubio kontrolu, pa je ispolivao sokom svog neprijatelja, da bi ga potom gađao u glavu. Milošu je tada ukazana pomoć lekara zbog povreda oka u beogradskom Urgentnom centru.

Printscreen

 

- Zvao sam advokata i rekao sam mu da pocepa tužbu protiv Firčija! On je običan beskućnik koji nigde ništa nema i neću da gubim vreme povlačeći se sa njim po sudovima. Ma, od njega je i Bog digao ruke, pa ću i ja - rekao je jednom prilikom Bojanić koji je odustao od tužbe.

Zorica Marković i Vesna Vukelić Vendi

Na imanju u Lisoviću ozbiljno su zaratile Vendi i Zorica, ali do najvećeg incidenta došlo je u studiju gde su se pojavile obe učesnice "Farme". Zorica je svoju suparnicu polila vodom, a Vendi je pobesnela pa ju je gađala nameštajem koji je zatekla u studiju. Vukelićevu su smirili pripadnici obezbeđenja, a Zorica se za to vreme smejala jer je uspela da je izvede iz takta.

Printscreen

 

Ja ću da je strpam u zatvor. Može da bira, Padinjak, Sremsku Mitrovicu ili Centralni zatvor. Možda ipak Centralni zatvor, lakše mi je da joj donosim banane tamo jer sam humanista. Izdržaće tu kaznu, tamo će naučiti da svoje iskrivljene mačeve više ne upire ka meni, nego da se snishodljivo pokloni i totalno preobrazi iz korena i krene u novi život. Nadam se da će uspeti u tome, ako ne onda će ostati tamo gde je sad - rekla je Vendi, ali do sudskog epiloga još nije došlo.

Saša Ćurčić Đani i Dalibor Andonov Gru

Pokojni reper i bivši sportista žestoko su se potukli u rijalitiju "Parovi". Đani i Gru brutalno su se obračunali, pa su se tako udarali pesnicama, rvali na podu, a ni obezbeđenje niije moglo da ih razdvoji.

Printscreen

 

S obzirom da je Gru samo želeo da zaboravi incident, njih dvojica nisu završili na sudu.

Vesna Rivas i Mira Škorić

Pevačice Vesna Rivas i Mira Škorić potukle su se početkom dvehiljaditih u jednom muzičkom studiju. Kako se navodilo, uzrok tome su bili Škorićkine prozivke po medijima na račun Vesnine debljine.

Printscreen

 

Iz Crne Gore sam otišla pravo u studio gde je bila Mira. Njena prijateljica Cakana ju je obavestila da dolazim. Čim me je ugledala, prokomentarisala je u svom stilu: “Je l’ to ona lajava pevačica?”. Odbrusila sam joj: “Slušaj, možda jesam lajava, ali ne dam na sebe”. Pošto nisam htela da lomim instrumente u studiju, pozvala sam kaubojku da se obračunamo napolju. Dok sam se okrenula, ona me je na kvarno udarila otpozadi, počupala me je za kosu! Poludela sam! Cimnula sam je svom snagom i udarila je šakom po čelu, prebledela je kao krpa - ispričala je Vesna tada, te dodala da su ih prisutni jedva razdvojili.

PRIJA MI VEZA SA NJOM Marija Veljković i Rastko Janković prvi put progovorili o ljubavi

Komentari (0)

Loading