KAŽI OVIM KRIMINALCIMA ŠTO MI PRETE DA MOGU... Oglasio se Željko Mitrović i javno raskrinkao Baku Praseta, rat dobija novi epilog (FOTO)
Foto: Alo/ilustracija

Rat Bake Praseta i Željka Mitrovića ne jenjava, a kontroverzni jutjuber je danas objavio fotku na kojoj vidimo kako Željko Mitrović ljubi u obraz ženu koja nije njegova supruga Milica Mitrović.

Naime, nakon ovog njegovog poteza vrlo brzo usledio je i Mitrovićev odgovor, koji je naveo šta jutjuber pokušava i raskrinkao njegova podle namere.

- Leva slika je moja a desnu je objavio Baka Prase! Ovaj pedofil ne razume da ja računam njegovih 6 poteza unapred! Levo na mojoj slici se nalazi moja koleginica Andrijana, urednica na Red tv koja ima 26 godina a desno koleginica Tanja Radjenović i koja mi je takodje bliski prijatelj! Bako ne mozeš sprečiti film u četvrtak i kaži ovim kriminalcima što mi prete da mogu da mi popuše! - bio je brutalna Željko Mitrović.

Podsetimo, ceo sukob je počeo kada je skandalozni Baka u svom lajvu potkačio Željka Mitrovića iznevši niz uvreda i prozivki na njegov račun, a onda se oglasio i sam Mitrović i onda je nastao kompletan haos, a umešan je i Saša Mirković.

OBRATI SE KRIMINALCIMA I MENE IZUZMI IZ SVEGA OVOGA! Aca Lukas brutalno odgovorio Baka Prasetu nakon niza skandaloznih uvreda 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading