OBRATI SE KRIMINALCIMA I MENE IZUZMI IZ SVEGA OVOGA! Aca Lukas brutalno odgovorio Baka Prasetu nakon niza skandaloznih uvreda (FOTO)
Foto: Alo/ilustracija

Aca Lukas, najveća balkanska zvezda, progovorio je o jutjuberu Bogdanu Iliću poznatijem kao Baki Prasetu i njegovom sukobu koji je počeo pre par dana sa vlasnikom Pink Media Group, Željkom Mitrovićem, a nakon što mu je Baka odgovorio, sada je Lukas rešio da ga dokrajči.

Naime, Lukas se oglasio na Instagramu i sasuo kontroverznom jutjuberu sve.

OBRATI SE KRIMINALCIMA I MENE IZUZMI IZ SVEGA OVOGA! Aca Lukas brutalno odgovorio Baka Prasetu nakon niza skandaloznih uvreda (FOTO)

Printscreen

 

Ne bi bilo loše da odjebeš od mene! Iz više razloga! Prvo, ne interesuješ me. Ne diram te! Dalje: Pitaj svog tutora (Slavnog Zeca) Vuka Jeremića kako prolazi kad se zakači na mene. I najbitnije, moram ti reći da interesantno zvuči kada ti nekog nazivaš narkomanom! A što se tiče jebanja, lična iskustva su tvoja lična iskustva, tako da nigde ne piše da to mora svako da doživi! Možda se to tebi dopalo, meni svakako ne može to da se desi! Pa onda bolje da ti "kriminalci" jebu tebe. Pošto ti se očigledno to dopalo! Svakako je najpametnije da me momentalno izuzmeš iz ovoga (dobronameran savet) - napisao je Lukas na svom Instagramu.

Podsetimo, ceo sukob je počeo kada je skandalozni Baka u svom lajvu potkačio Željka Mitrovića iznevši niz uvreda i prozivki na njegov račun, a onda se oglasio i sam Mitrović i onda je nastao kompletan haos, a umešan je i Saša Mirković.

POZNATI PEVAČ PLJUNUO GLUMCA NA PRIMERIJERI FILMA Skandal neviđenih razmera, snimak incidenta obišao svet

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading