I ON JE OSETIO GNEV I UVREDE BAKA PRASETA! Otkriveno ko je mladić iz spota Željka Mitrovića, uputio mu je jezive psovke, a tu nije kraj!
Printscreen

Veliku pažnju privukao je mladić koji se našao u spotu pesme o Baka Prasetu, u pitanju je momak Nikola Jovanović, poznatiji kao Nikola Čoeče, a sada je otkriveno i ko je on.

Naime, on je pre nekoliko godina isto kao i mnoge druge osobe prošao kroz gnev Bake Praseta. Ilić je nekoliko klipova objavljivao o Nikoli, sve vreme nipodištavajući i vređajući njegov lik i delo.

- On ima duks, i ima preko prsluk, a pazi... Vruće je... Gledajte vi tu teleću facu! - rekla je Bakina drugarica Petra, koja je pokušala da omalovaži način oblačenja Jovanovića, na šta je Ilić reagovao:

I ON JE OSETIO GNEV I UVREDE BAKA PRASETA! Otkriveno ko je mladić iz spota Željka Mitrovića, uputio mu je jezive psovke, a tu nije kraj!

Printscreen

 

- Možda nema centralno grejanje! Lik ima šizofrena cepanja! On je impotentan! Ovaj lik je bolestan! Lik ima tikove, mogao bi da prođe kao osoba sa inveliditetom, da dobije kartu u bioskopu! Bolestan je, bolestan! - bili su samo neki od komentara i uvreda koje je Baka izneo na Nikolin račun.

Podsetimo, drama vlasnika "Pinka" Željka Mitrovića i jutjubera Bogdana Ilića poznatijeg kao Baka Prase ne jenjava. Nakon što je Željko najavio dokumentarac o Iliću, objavio je pesmu kojom je najavio samo deo onog što će se naći u kratkometražnom filmu o jutjuberu i izazvao brojne reakcije.

OBRATI SE KRIMINALCIMA I MENE IZUZMI IZ SVEGA OVOGA! Aca Lukas brutalno odgovorio Baka Prasetu nakon niza skandaloznih uvreda

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading