NAPUŠTAJU SRBIJU! Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj se sele u Tursku
Alo promo

Ćerka najveće balkanske folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija ne krije da proteklih meseci uživa u ljubavi sa srpskim reprezentativcem Nemanjom Gudeljom.

Foto: Ataimages

 

O tome koliko je njihova veza ozbiljna i stabilna, za Alo! ističe izvor koji otkriva da pevačica i fudbaler planiraju da otpočnu zajednički život u Turskoj.

Pročitajte još: Da li prepoznajete DEČAKA sa fotografije? Proglašen je za jednog od NAJBOLJIH sportista na SVETU i ne planira da stane sa REKORDIMA

Naime, kako naš sagovornik objašnjava, sportista je dobio sjajnu ponudu od jednog fudbalskog tima, a da mu je najveća podrška, Anastasija je dokazala kada je pristala da se zbog dečka preseli na Bosfor.

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

- Gudelj je dobio ponudu da iz Sevilje pređe u redove aktuelnog turskog šampiona, ekipu Trabzona. Njegov sadašnji tim spreman je da ga proda za ogromnu sumu, pregovori su trenutno u toku, te je vrlo moguće da će se zbog poslovnih obaveza Nemanja naredne sezone preseliti na Crno more - započeo je priču za Alo! izvor, koji je potom otkrio da će fudbalera tamo pratiti i Cecina naslednica.

- Nemanja i Anastasija su u ozbiljnoj vezi i planiraju zajedničku budućnost. Ona je bila prva osoba kojoj je ispričao da je dobio ponudu od turskog prvoligaša  i objasnio joj je da je vrlo izvesno da će naredne godine napustiti Španiju. Pitao ju je da li bi ona bila spremna da zbog njega spakuje kofere. Dogovorili su se da najpre on ode u Tursku, a kada se smesti i uklopi u sredinu, Tasa mu se pridružuje - otkrio je naš sagovornik, koji je istakao da Ražnatovićeva ne planira da zapostavi muzičku karijeru.

- Anastasija ne planira da odustane od pevanja. Svesna je da je za napredak u poslu potrebno da provodi dosta vremena u Beogradu jer su joj svi saradnici ovde i najbolje će voditi karijeru iz Srbije. Takođe, ona je jako vezana za porodicu, majku, brata i bratanca Željka, te je odlučila da konstantno bude na relaciji Beograd-Turska kako bi podržavala dečka, ali i nastavila sa sopstvenim rastom. Smatra da će to biti dobar test za njihovu vezu, ona je bila svesna da ozbiljna veza sa sportistom iziskuje određene žrtve i smatra da će uspeti da isprati taj tempo života - završio je naš sagovornik.

Ceca: Nemanja je super momak

Da su Anastasija i Nemanja ozbiljni u svojim namerama, potvrđuje i to da fudbalerova porodica obožava Anastasiju, a da joj se sviđa zet, i Ceca je istakla u više navrata.

Foto: Printscreen/instagram

 

- On je super momak, kao i cela njegova porodica. Najbitnije mi je da je Anastasija srećna i svaki njen i Veljkov izbor maksimalno ću poštovati - rekla je tada pevačica.

PEVAČ OVO NAPLAĆUJE 10 € ! Keba poklekao trendovima pa iskoristio priliku, evo o čemu je reč

Komentari (0)

Loading