PEVAČ OVO NAPLAĆUJE 10 € ! Keba poklekao trendovima pa iskoristio priliku, evo o čemu je reč
Alo

Dragan Kojić Keba oduvek je bio inovativan i moderan što se tiče svog izgleda, ali i muzičkog ukusa, ali izgleda da je takav i kada su u pitanju trendovi na društvenim mrežama.

Pročitajte još: Da li prepoznajete DEČAKA sa fotografije? Proglašen je za jednog od NAJBOLJIH sportista na SVETU i ne planira da stane sa REKORDIMA

Tek što je Instagram javnim ličnostima ponudio opciju da svojim pratiocima mogu da podele ekskluzivni sadržaj u vidu fotografija i snimaka za novac, folk pevač je odmah uvrstio to i na svoj Instagram profil. Tako će svako ko zaprati Kebu na Instagramu dobiti ponudu da se pretplati na njegov nalog, i to za svega 10,49 evra.

Foto: Printscreen/instagram

 

Ko ima želju da dobije neku "ekskluzivu" od Kebe, može da se nada da će za deset evra dobiti posebnu značku pored svog korisničkog imena kad god pošalje poruku pevaču ili kada komentariše njegov sadržaj. Osim toga, pretplatnici mogu da uživaju u posebnim objavama i video-prenosima koji su samo njima vidljivi, kao i da učestvuju u grupnim razgovorima samo za odabrane.

Važno je napomenuti da ovu inovaciju još uvek niko od javnih ličnosti iz Srbije nije aktivirao i da je Keba u tome prvi.

Podsetimo, ovo nije jedini način na koji Kojić zarađuje od fanova. Nedavno je objavljeno da mu jedan obožavalac šalje 5.000 evra mesečno.

 

Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 

SLAVLJE U DOMU JELENE BAČIĆ! Poznata voditeljka podelila radosne vesti, čestitike samo pristižu

 

Komentari (0)

Loading