PEVAČICA PROŠLA PAKAO POSLE RAZVODA Indira Radić otkriva šok detalje
Alo

Pevačica Indira Radić poslednjih godina ne viđamo mnogo, a nedavno je nastupila posle duge pauze u jednom beogradskom lokalu. Njen život punio je stranice medija, njene pesme punile su klubove, a malo ko je znao da je estradna pevačica početkom 90-ih prošla kroz pravi pakao.

I danas je u medijima malo poznato da je Indira sina Severina rodila sa 25 godina, a identitet oca svoga deteta nikada nije otkrila.

Pročitajte još: "Drago mi što je moja mama UMRLA": Popularna glumica je ispričala o toksičnoj vezi sa majkom i ZLOSTAVLJANJU koje je trpela godinama

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Moj život, pogotovo u tom periodu, bio je pun trnja, izazova, iskušenja, suza, tuge, bola. Išla sam i borila se kao moreplovac. Da sam bila slabić i kukavica, ne bih opstala. Moj bivši je sam uzeo dete, tad sam htela da umrem. Kada je završeno suđenje i u Bosni i u Srbiji, sin je pripao meni.

"Moj bivši muž nije koji moli, inače da jeste i dalje bismo bili u braku i bili bismo zajedno. Pošto nas je naš sin povezao u periodu kada je on već postao odrastao čovek, kada je hteo da se oženi, onda smo se mi našli kao roditelji i tu sam ja naravno preko svega prešla. Sama sam sebi rekla, ne mogu da zaboravim, ali jesam zaboravila. Najvažnije da je moj sin veliki odgovorni muškarac, koji brine o porodici, jedan divan čovek, i ponosna sam na njega. On ima divnu ženicu koja je došla iz Rusije i presrećna sam što mogu da kažem da sam dobila ćerku koju sam oduvek želela", ispričala je Indira.

 

Foto: Youtube/Printscreen

 

PRESTANITE DA MI DAJETE SAVETE ZA ŽIVOT! Kiji Kockar prekipelo, obratila se svima i jasno poručila ovo

Komentari (1)

Loading
Raso

11.08.2022 14:25

Indira lupeta. Njen bivsi je lekar u Prnavoru zove se Ratko Radic iz Brestova obstinat Stanari.A ona je iz Dragalovaca cemu lazi.Ja ih poznajem obadvoje njen bivsi isao samnom u osnovnu skolu.