PRESTANITE DA MI DAJETE SAVETE ZA ŽIVOT! Kiji Kockar prekipelo, obratila se svima i jasno poručila ovo
Foto: privatna arhiva

Pevačici i pobednici prve Zadruge Kristini Kiji Kockar mnogi u poslednje vreme zameraju što se povukla sa javne scene, te je sada odlučila da se oglasi.

Pročitajte još: "Drago mi što je moja mama UMRLA": Popularna glumica je ispričala o toksičnoj vezi sa majkom i ZLOSTAVLJANJU koje je trpela godinama

PRESTANITE DA MI DAJETE SAVETE ZA ŽIVOT! Kiji Kockar prekipelo, obratila se svima i jasno poručila ovo

Printscreen

 

Mnogi fanovi su se saživeli sa Kijom Kockar, a često se dešava da dobija savete o svom životu, što je u poslednje vreme iscrpljuje. Obratila se javno putem Tvitera i poručila sledeće svima koji je savetuju:

- Ja bih zamolila da svi prestanu da se upliću u moj život i da mi daju savete na osnovu medija i nekih teorija. Ne znate me. Ne znate moj život ni 5%. Kad objavim neku sliku i vidim ispod 153672 saveta o mom životu, iskreno, s*re mi se!!! - poručila je Kija.

Podsetimo, pevačica Kristina Kija Kockar doživela je vrtoglavu popularnost učešćem u prvoj sezoni najgledanijeg rijalitija u regionu. Kija je u "Zadrugu 1" ušla nakon što ju je tadašnji suprug Slobodan Sloba Radanović prevario sa Lunom Đogani, a nakon završetka rijalitija oprobala se na javnoj sceni kao pevačica, spisateljica, pa čak i glumica.

VEČE KOJE ĆU DUGO PAMTITI! Ceca napravila pravi spektakl u Kraljevu: Mesec je noćas sijao najjače

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nina

20.08.2022 10:21

Čudo kako joj baš sad smetaju saveti, a bilo ih je uvek, očigledno joj sad smetaju, zato što joj je karijera propala, pa kivna na svoje fanove, kad je imala ljude na nastupima i milionske preglede nije joj smetalo ništa, užasno naporna osoba.