POSLE DUŽEG VREMENA, INDIRA IMALA NASTUP Svi se pitaju šta joj se desilo, njen izgled izazvao je lavinu komentara (FOTO)
Foto: Youtube/Printscreen

Izgled Indire Radić sve je iznenadio, kada se pre nekoliko dana, u jednom prestoničkom klubu, posle višegodišnje pauze latila mikrofona.

Pročitajte još: "Drago mi što je moja mama UMRLA": Popularna glumica je ispričala o toksičnoj vezi sa majkom i ZLOSTAVLJANJU koje je trpela godinama

Foto: Printscreen/instagram

 

Pevačica koja u karijeri ima brojne hitove imidž već godinama ne menja, pa je još uvek prepoznatljiva po svojoj bujnoj, kovrdžavoj kosi i prirodnom izgledu lica.

Ipak, izgled Indire Radić promenio se, a pevačica je nabacila višak kilograma koji sa ponosom nosi.

I dok su jedni komentarisali da višak kilograma ništa ne znači i da pevačica izgleda odlično, bilo je i onih koji su se pitali zašto je to sebi dozvolila.

 

 

Ipak, Indira se sa širokim osmehom popela na binu i uživala u svom poslu, ne osvrćući se na komentare i poglede, jasno stavivši do znanja svima da uživa u svojoj koži.

ČISTIO JE TOALETE I KONOBARISAO, A DANAS JE NAJPOŽELJNIJI GLUMAC! Završio je glumu u Americi, a evo koga je uspeo da zavede

 

Komentari (0)

Loading