RASPRODAJE OBJEKTE Seka Aleksić prodala restoran i teretanu, a ovo je razlog
Alo promo

Seka Aleksić prodala je restoran i teretanu, a evo i zbog čega.

Seka je držala restoran u Staroj Pazovi, a teretanu na Novom Beogradu, međutim, kada je počela pandemija pre dve godine, pevačica je shvatila da će joj profit znatno opasti. Prema pisanju medija, rešila je da proda ugostiteljski objekat koji je držala.

- Seka je na samom početku pandemije donela odluku sa Veljkom da proda i restoran. Istina, restoran je radio sjajno i dobro je zarađivao, ali svakako to nije bilo moguće tokom pandemije, pa se ispostavilo da je u pravu, te da je napravila odličan poslovni potez i tako izbegla deficit u zaradi - objašnjava izvor za "Skandal" i dodaje:

- Što se teretane tiče, ona je svoj udeo u vlasništvu prodala pre nekoliko nedelja, ali je zadržala nekoliko sprava i preselila ih u svoje dvorište, pa je sada sebi napravila savršen kutak za vežbanje. Inače, i teretana je radila odlično, ali se Seka iz tog posla povukla jer sa Veljkom ima druge planove što se privatnih poslova tiče - dodao je izvor.

Podsetimo, Seka je od samog početka karijere imala poneki biznis uz pevanje. Poznato je da je držala butik u Pazovi koji je vodio njen brat, a koji je i te kako uspešno poslovao. Sada pak ima druge planove što se posla tiče, ali još uvek neće da otkriva detalje. O tome će govoriti tek kada snimi rijaliti za jednu poznatu kablovsku televiziju.

OVO SU SVI DARINI BIVŠI Pevačica se udavala dva puta, bila sa košarkašem, pa zavolela 23 godine mlađeg

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading