ONA JE ZAVELA DRAGANA MARINKOVIĆA MACU? Jedna je od najlepših Srpkinja, učestvovala je u rijaliti programu, a evo kako sada izgleda (FOTO)
Printscreen

Tijana Stajšić jedna je od najlepših Srpkinja, a dugo je nema u medijima.

Ova lepotica je 2001. godine proglašena za Mis Jugoslavije, a na izboru za Mis sveta ušla je u top 10. Tijana je oduvek bila veoma poželjna i san mnogih muškaraca, te je dobijala i nepristojne ponude.

Pročitajte još: Adel se pojavila i svi su u ŠOKU: Nekada je bila PRIRODNA lepotica, a sada nema osobe koja se ne čudi PROMENI na njenom LICU

 

 

-Ko god da se bavi ovim ili nekim drugim javnim poslom, neće biti potpuno iskren ako kaže da bar jednom u životu nije imao ponudu tog tipa. Pitanje je da li je prihvatio ili ne. Sve je stvar ličnog izbora. Do sada sam mogla biti milionerka! – rekla je Tijana svojevremeno za jedan dnevni list.

Tijana je, podsećamo, 2009. godine učestvovala u trećoj sezoni rijalitija “VIP Veliki Brat”. U ovom rijalitiju bila je prisna sa glumcem Draganom Marinkovićem Macom, koji je priznao da je otkinuo za atraktivnom crnkom.

 

 

Tijana se i dalje manekenstvom, a pored toga radi i kao šminkerka.

Šuška se da se podvrgla brojnim plastičnim operacijama, te danas izgleda dosta drugačije u odnosu na period kada smo je gledali u “Velikom Bratu”.

PEVAČ PRIČAO DA VARA ŽENU Mile Kitić oglasio se i otkrio pravu istinu: Malo sam ja čudan čovek!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading