Tijana
Foto: Printscreen/Printscreen

Bivša manekenka Tijana Stajšić poslednjih godina se potpuno povukla iz javnosti i živi daleko od kamera i medijske pažnje.

Tijana Stajšić je rođena u Somboru i u tinejdžerskim danima je počela da se bavi manekenstvom i postigla brojne uspehe.

Titulu mis Jugoslavije ponela je 2002. godine, a onda je tadašnju državu predstavljala na izboru za mis sveta, gde je zauzela šesto mesto, što je do sada najveći uspeh neke naše manekenke.

IZMENILA LIČNI OPIS?! Smatrali su je najlepšom Srpkinjom, zavela je glumca, pa nestala, a evo kako danas izgleda i čime se bavi (FOTO)

Printscreen

 

Godine 2009. učestvovala je u rijalitiju "VIP Veliki brat", a tamo je zavela glumca Dragana Marinkovića Macu, koji je tada priznao da mu se Tijana dopada.

IZMENILA LIČNI OPIS?! Smatrali su je najlepšom Srpkinjom, zavela je glumca, pa nestala, a evo kako danas izgleda i čime se bavi (FOTO)

Kristijana Ćaćić

 

Posle pomenutog rijalitija napustila je manekensku karijeru i završila kurs za šminkanje, čime se i danas bavi, a živi u Novom Sadu.

Pored mode, bavila se i sportom, te je bila prvakinja Jugoslavije u karateu.

Tijana se prilično promenila od perioda kada je nosila titulu mis Jugoslavije, a mnogi sumnjaju da se podvrgla estetskim operacijama.

MAJKU IZ NOVOG PAZARA PRESELILI U ISTANBUL! Emina i njen brat ogromnu sumu novca uložili u renoviranje porodične kuće, a evo kome je izdaju!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading