SVEKAR PRISVOJIO SVE VREDNE STVARI Nikolina Pišek zahteva da joj se vrati skupoceni poklon koji je kupila Vidoju, Miša Grof ne želi da čuje
Foto: Alo/ilustracija

Porodična svađa i javna prepucavanja između Nikoline Pišek i svekra Viktora Ristovića, oca njenog pokojnog supruga Vidoja, ne prestaju danima.

Otvoreni sukob, koji je započeo nekoliko dana nakon 40-dnevnog pomena na Novom groblju, svakim danom se sve žešće nastavlja, te tako u javnost isplivavaju novi detalji i informacije o problemima unutar ove porodice. Najnovija drama na relaciji svekar-snaja odigrava se navodno oko vredne umetničke slike jednog od najvećih hrvatskih slikara 19. i 20. veka Vlahe Bukovca. Reč je o slici manjeg formata, na kome je prikazan ženski akt, a koju je Nikolina kupila na poklon svom suprugu na jednoj licitaciji u Zagrebu, nedugo nakon spektakularnog venčanja u Monte Karlu. Ona je za nju tada izdvojila čak 30.000 evra.

Estock

 

Vidoje je bio oduševljen poklonom, pa ga je odmah odneo u svoj porodični stan na Vračaru, što se sada, nakon njegove smrti, pokazalo kao najveći problem.

Njegova udovica htela je da uzme ovo delo iz stana u znak sećanja na Vidoja, što joj Miša nije dozvolio.

E stock

 

- Miša Grof je doslovno prisvojio sve vrednosti i umetnine iz stana na Vračaru. On nije hteo ni da čuje da vrati Nikolini tu Bukovčevu sliku, za koju ona tvrdi da na nju kao udovica ima prava. On joj je rekao da na ovu sliku može da zaboravi, te da ona pripada njegovom sinu, jer ju je ona kupila od njihovih para, a ne svojih. Nikolina nije htela da se raspravlja, pa će pravdu morati da potraži na sudu, kao što je već i najavila - završava izvor.

Podsetimo, Nikolina je u aprilu ove godine, samo mesec dana pred Vidojevu iznenadnu smrt, za hrvatske medije i sama potvrdila da je pokojnom Vidoju kupila sliku Vlahe Bukovca.

OBOŽAVALI STE JE U SLAGALICI Danijela se povukla iz javnosti, a nakon što se odlučila za porođaj kod kuće, nastao joj je pakao od života

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Za tatine pare

09.07.2022 09:41

Kad sestrica kupi bratu lizalicu, za čije pare ju je kupila? I za čije pare je kupljen poklon?

Mira

10.07.2022 22:46

Nasla krpa zakrpu. Isti su, mnogo vole novac i sve bi ucinili da bi ga imali i to mnogo, mnogo novca. Nezasiti i prokleti. Vec sam vidjala taj soj bolesnika, zarazenih virusom novca. Pomoci im nema, prodali su i dusu! Koloko god da imaju, malo im je!