OBOŽAVALI STE JE U SLAGALICI Danijela se povukla iz javnosti, a nakon što se odlučila za porođaj kod kuće, nastao joj je pakao od života
Foto: Youtube/Printscreen

Porodica Danijele Pantić, u svim životnim situacijama i preprekama, daje joj snagu i vetar u leđa, te joj je oduvek na prvom mestu.

Jedno od omiljenih TV lica bila je voditeljka "Slagalice" , koju je godinama publika gledala u pomenutom kvizu.

Nekoliko godina bila je odsutna sa malih ekrana, ali se se pre dve godine godine vratila na male ekrane emisijom o zdravoj ishrani na "Kitchen TV", a pored toga pokrenula je i sopstveni biznis - sada drži i radionice o zdravom načinu ishrane.

Danijela je 2013. godine izgovorila sudbonosno "da" suprugu Nenadu Coniću, koji je ljubav njenog života, a nekoliko meseci kasnije dobili su i sina Ignjata, koji ih je potpuno očarao.

Tada se pisalo da se voditeljka odlučila na porođaj kod kuće, što joj je, donelo niz problema kasnije sa birokratijom, budući da nije mogla odmah da upiše dete u matičnu knjigu rođenih.

NIJE NI ČUDO ŠTO JE SAMA, PREPOTENTNA JE Žestoke prozivke na račun Sanje Marinković, voditeljku ponovo kritikuju zbog bahatosti prema gostima

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading