ISPLIVAVAJU NOVI DETALJI U JAVNOST Nikolina Pišek je šest meseci pre smrti muža promenila prezime, a sada je otkriveno i zašto
Ataimages

Bivša voditeljka Nikolina Pišek u maju mesecu ove godine ostala je bez supruga, istoričara umestnosti Vidoja Ristovića, a šest meseci pre toga je konačno, posle čak osam godina braka, promenila podatke u dokumentima.

Naime, ona se na taj korak odlučila tek na jesen prošle godine, pa je, nakon niza problema koje je doživela zbog nepromenjenog prezimena, konačno u pasošu, ličnoj karti i drugim dokumentima imala upisano - Nikolina Ristović.

Foto: ATA Images

 

- Ristović, tako je! Sad sam baš i zvanično promenila sva dokumenta, pa sam i službeno Ristović. Konačno, nakon osam godina braka! Dobila sam za to vreme više kazni za nepoštovanje propisa - kazala je ona u novembru mesecu za 24sata.hr.

- Nije teško promeniti dokumenta, nego sam ja lenja. To je drugi par cipela. Nego, sad me je stisla neka birokratska zavrzlama, pa sam morala da menjam. Ti nisi menjala prezime? Bravo, bravo, pametna žena... (smeh) Uspela sam sve da promenim - dodala je ona za pomenuti medij.

Printscreen

 

Podsetimo, porodična svađa i javna prepucavanja između Nikoline Pišek i svekra Viktora Ristovića, oca njenog pokojnog supruga Vidoja, ne prestaju danima. Otvoreni sukob, koji je započeo nekoliko dana nakon 40-dnevnog pomena na Novom groblju, svakim danom se sve žešće nastavlja, te tako u javnost isplivavaju novi detalji i informacije o problemima unutar ove porodice.

GEJ AFERA TRESE ESTRADU Popularni pevač u tajnoj vezi sa mladim muškarcem, isplivalo sve u javnost

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading