NE PLAŠIM SE SUDA, UBILA MI JE DETE! Miša Grof nastavlja da iznosi šok optužbe na Nikolinin račun: Imam 30 svedoka koji će potvrditi!
Nedeljko Kiš/Alo!

Miša Grof se oglasio povodom informacije da je njegova snaja Nikolina Pišek podnela krivičnu prijavu protiv njega.

Grof kaže da se ne boji suda i da će i pred sudijom reći da je Pišekova odgovorna za smrt njegovog sina Vidoja Ristovića, a sada se oglasio i poručio da njegova snaja treba da ide da se leči:

- Za takve osobe kao što je ona su napravljene ustanove kao sto je Laza Lazarević. Ona treba da ide da se leči, jer je bolesna. Muž joj je umro, a ona nosi crvenu haljinu i venac oko glave. A kada joj je pas rastrgao njenog psa nosila je šest meseci crninu. Išla je na groblje, pa ga kremirali i od tada drži urnu sa njegovim pepelom na kaminu – kaže Ristović.

NE PLAŠIM SE SUDA, UBILA MI JE DETE! Miša Grof nastavlja da iznosi šok optužbe na Nikolinin račun: Imam 30 svedoka koji će potvrditi!

Foto: Alo/ilustracija

 

On tvrdi da se ne boji pravnih posedica zbog ovih izgovorenih reči:

- Mogu da odgovaram jedino pred njenim zakonom. Ja mogu da joj pomognem samo da ode da se leči. Ja ću i pred sudom reći: Ona je ubila moga sina i ove moje tvrdnje može da potvrdi 30 svedoka. Polako ga je ubijala. U Strazburgu mogu to da potvrdim, možemo i u Hag. Ne plašim se suda, kog suda ja da se plašim, ubila mi je dete - dodaje Grof.

Ristović tvrdi da njegov sin ni jednu jedinu nekretninu nije imao na svoje ime, te zbog toga njegova udovica ne može da dobije ništa posle Vidojeve smrti.

- Može da dobije nasledstvo samo od svojih roditelja, oni su izuzetno bogati. Imaju plemićko poreklo. Oni su prebogati, zato je i svadba bila u Monte Karlu jer to njoj priliči, ali to ne znači da nas sirotinju odavde može da muči, tuži i da može da nam otima ono što mi imamo - kaže on.

NE PLAŠIM SE SUDA, UBILA MI JE DETE! Miša Grof nastavlja da iznosi šok optužbe na Nikolinin račun: Imam 30 svedoka koji će potvrditi!

Nedeljko Kiš/Alo!

 

On ističe da će Vidojeva i Nikolinina ćerka biti finansijski obezbeđenja, te da joj ništa neće faliti:

- Njihova ćerka je uvek dobrodošla. Dok sam ja živ bice biće zbrinuta - poručuje Ristović.

Na pitanje da li će ona biti na spisku njegovih nasledika jednog dana, Miša odlučno odgovara:

- Kada mene ne bude bilo naravno da će me naslediti. Ja imam dve unuke i podjednako ih volim. Moj sin ih je podjednako voleo. Ona nece ni u čemu oskudevati - dodaje Miša.

NE PADA MI NA PAMET! Vesna Đogani nakon svih skandala ne želi da se uda za Đoleta, pevačica ne želi više da ćuti, sve javno iznela

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Milena

04.07.2022 23:48

Sram te bilo magarčino stara izlapela. Ta žena ti je snaha i iz tvog odnosa do nje se vidi koliko si poštovao sina i njegove emocije. Ona je napustila uspešnu karijeru zbog tvog sina i držala vam rejting tvojoj porodici. A ko si ti, šverceru matori prevarantski pohlepni.