NE PADA MI NA PAMET! Vesna Đogani nakon svih skandala ne želi da se uda za Đoleta, pevačica ne želi više da ćuti, sve javno iznela
Foto: Alo.rs

Vesna Đole Đogani dugi niz godina su u skladnoj vezi, međutim, iako imaju dvoje dece, malo ko zna da se njih dvoje nikada nisu venčali. 

Naime, pevačica ističe da nema nameru da dugogodišnju vezu sa Đoletom ozvaniči.

- Ja neću da se venčamo. Ne pada mi na pamet. To su, nažalost, neke stvari koje nas ograničavaju. Ljudi se drže toga kao da je to jako važno i prave ogromne svadbe, svega tu bude, a brak je zapravo sve ono što se kasnije dešava u životu - rekla je Vesna za domaće medije, pa dodala:

Alo

 

- Zajednica me je naučila da to nije toliko bitno. Na početku veze sam imala još veći strah od toga, da bi to moglo da prekine trajanje, strast i sve ostalo. Sada to ne vidim kao nešto što će da mi potvrdi poštovanje i ljubav - završava ona.

Podsetimo, nedavni skandal koji je odjeknuo u javnosti oštro su demantovali, a sve je kulminiralo kada je Đole uhvaćen u automobilu sa saradnicom kako razmenjuju nežnosti.

SRAMOTA, SAHRANIO SI SINA Ana Nikolić besna na Mišu Grofa, stala uz Nikolinu Pišek i javno osula paljbu, skandal dobija novi epilog!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading