PREVIŠE SAM DUBOKA ŽENA, U SVAKOM SMISLU TE REČI Jovana Jeremić šokirala javnost izjavom, otkrila kakva je u krevetu i šta je najviše pali
Printscreen

Popularna voditeljka Jovana Jeremić gostovala je u jednoj emisiji gde je bez dlake na jeziku opisala kakva iskustva najviše voli u krevetu.

Naime, popularna voditeljka se prvo dotakla muškaraca i kakvi to zapravo imaju najveće šanse kod nje.

Printsc Pink

 

- Ja sam iskren čovek i znam tačno šta tražim. Ko bi ti došao u emisiju i rekao ovo. Niko. Ja da se foliram, ne pada mi na pamet. Ako nije uspešan, nemoj ni da mi prilazi. Šta meni ima prosečan muškarac da šalje poruke. Šta možemo nas dvoje da radimo, možemo da sarađujemo ali mi pričamo o emotivnim odnosima. Izvešće me na večeru koju ne može da plati. O čemu mi pričamo. Ja onda gubim seksualnost. Ja ne mogu da spavam sa čovekom kome sam platila ručak. Gubim seksualnost tako - rekla je Jeremić.

Potom se osvrnula i na njen seksualni život gde je otkrila sve do detalja.

- Strastvena sam, jako emotivna i duboka. Vrlo duboka i u svakom smislu to mislim. Intezivna i čudna. Ja volim sve da probam i da osetim. Ne mislim samo na unutrašnja osećanja. Volim dodir, poljubac u vrat, mene jako pale te stvari. Ja sam sva senzualna, sva se naježim. Tačno znam koji jako volim predeo oko vrata, meni je on jako seksi. Mislim da su muškarci dosta to zaboravili. Zaboravili su da budu senzualni, a to jako pali kod žena koje su strastvene i seksualne. Ne volim ništa što je brzo i ništa što je agresivno. Delujem kao da sam ja domino dama, ali sam zapravo potčinjena u tom seksualnom smislu. Volim da me izistinski ljubi i da mi budemo jedno - istakla je Jeremić.

Printsc Pink

 

Nije se ni tu zadržavala pa je pojasnila muškarcima koji su zainteresovani za nju šta ona želi i kako joj treba prići.

- Evo kako mi treba prići. Ti prvo moraš da imaš časnu nameru ili u suprotnom gubiš vreme. Neću da imam kombinacije, nemam ja vremena za to. Seks mi ne treba, ja vodim ljubav. Onda kažu da sam ja fatalna. Samo spavam sa muškarcima koje volim. Čim te ne volim neću imati seks. Ja seks prezirem, to je za površne ljude. Previše sam duboka žena. Neću da dam sebe da bi neko sutra išao po gradu i pričao kako je bio sa mnom. Ja sam previše skupa žena. To što ja pružim muškarcu, to mu neće pružiti ni jedna žena. Niko ne može da me zaboravi - rekla je Jeremić.

 

Printsc Pink

 

MAJKA JE DONOSILA UŽASNE PRIČE IZ ZATVORA Nataša Miljković progovorila o svom odrastanju: Oca nije bilo kod kuće, kad dođe, ode i zatvori se u sobu

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Rade

03.07.2022 22:11

@Sale - Kad si duboka treba traziti partnera sa dugačkom alatkom!

Zaza

03.07.2022 22:26

Glupača, čega se pametan stidi, tim se lud ponosi