MOJA BORBA JE OVO... Nikolina Pišek se oglasila nakon optužbi Miše Grofa: Za mene najteže razdoblje u životu
E stock

Voditeljka Nikolina Pišek posle smrti supruga Vidoja Ristovića nalazi se agoniji zbog svađe sa svekrom Mišom Grofom oko nasletstva i bogatstva koje je ostalo iza Vidoja.

Naime, Nikolina je navodno najavila da će svekra tužiti i da će sve prepustiti sudovima, a sad je objavila na društvenoj mreži da je u ovoj teškoj situaciji održava ćerka Una Sofija, koju je dobila sa suprugom.

- Una - komad sreće u ovom za mene najtežem razdoblju u životu. Teško je pojmiti ovoliku količinu strahota i laži koje su izgovorene i zla koje je na nas usmereno. Ne mogu se time baviti, nek institucije rade svoj posao. Moja borba je ovo malo pile. Napraviću sve da je sačuvam od ovog medijskog linča i gliba - napisala je Nikolina na svom Instagram profilu ispod ovog videa:

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Sanja

04.07.2022 14:19

Pa i drugima bi bilo tesko da su trosili tudje milione i vise ne mogu. Neka radi pa zaradi, koliko moze da zaradi toliko neka trosi. Ako joj je tesko, neka trazi nekog novog da je izdrzava, svekar joj zavrnuo česmu, pametan covek

Lana

04.07.2022 14:23

Nema besplatnog rucka. Neka radi pa zaradi, kao sav pošten svet. I da bude zahvalna Miši sto je i toliko njegovih miliona potrošila. Dužna mu je ko zna koliko