UDALA SE BIVŠA RIJALITI UČESNICA Izgovorila sudbonosno da, svadba održana na plaži u Italiji, a ovo su svi detalji
Foto: Printscreen/instagram

Bivša učesnica rijalitija "Farma" Goga Aleksić venčala se danas u Italiji.

Goga i njen izabranik odlučili su da naprave svadbu na plaži u Napulju, a pored velikog broja zvanica, na venčanju je prisustvovalo čak 50 ljudi iz Srbije.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Goga i Luiđi su se zaljubili na prvi pogled, odmah su znali da je to ljubav ze ceo život. Maštali su o venčanju na plaži, pa su tako izabrali jednu od najskupljih vila u Napulju. Pozivnice za venčanje su dobili i Gogini prijatelji iz Srbije. Čak njih 50 je stiglo u Italiju kako bi bili uz nju na najvažniji dan u životu - rekao je izvor.

Kako je izgledalo gala venčanje otkrio je i Gogin prijatelj, bivši zadrugar Bane Đokić, koji je na svom Instagramu objavio snimak sa svečane ceremonije.

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, Goga je ranije otkrila detalje iz svoje veze sa proslavljenim vaterpolistom Nikolom Rađenom:

- Bila sam mlada, nezrela, pomalo glupa i zaljubljena u njega. Viđali smo se neko vreme i baš sam se zaljubila. Mislila sam da niko neće saznati za nas, a kad se pročulo, bilo je: kuku, majko. Oduvek sam volela dobre i izdržljive momke, dobre ljubavnike. Da mi je ova pamet, a ono vreme, bilo bi sve to s Rađenom drugačije. On je super lik u svakom smislu - rekla je Goga pre nekoliko godina.

Foto: Printscreen/instagram

 

ŽENI SE SIN ŠABANA ŠAULIĆA Mihajlo zakazao svadbu, sa verenicom čeka dete, a ovo su svi detalji

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading