ŽENI SE SIN ŠABANA ŠAULIĆA Mihajlo zakazao svadbu, sa verenicom čeka dete, a ovo su svi detalji
E-stock

Mihajlo Šaulić, sin tragično nastardalog kraja narodne muzike Šabana Šaulića, zakazao je venčanje sa svojom verenicom Marinom Velimirović.

Ovo nije jedina lepa vest koja je obradovala celu porodicu Šaulić i njihove prijatelje pošto su budući supružnici saznali i da će sledeće godine postati roditelji, zbog čega je sreća višestruko uvećana.

Foto: Alo.rs

 

- Svi su neopisivo srećni zbog svega lepog što im se dešava. Naravno. Čim su budući mladenci saopštili svojim porodicama novosti, počeli su i da se prave planovi za svadbu, tako da su pripreme ovih dana već u toku - rekao je izvor i dodao:

- Zakazano je venčanje, neki od najbližih prijatelja su već obavešteni, dok će drugi dobiti zvanične pozivnice uskoro. Pošto mladenci žele diskreciju bez prevelike pompe, sve će biti organizovano u okviru jednog prestižnog prestoničkog hotela - kaže izvor blizak porodici Šaulić koji ističe da Mihajlo i Marina sve organizuju u dogovoru.

E-stock

 

NIKOLINA JE ISCENIRALA PLJAČKU U HRVATSKOJ!? Miša Grof otkrio do sada nepoznate detalje: Kod nje ima nakita koji vredi više od pola miliona evra

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading