OVA GLUMICA JE BILA PRVA VELIKA LJUBAV ZDRAVKA ČOLIĆA On joj je posvetio svoj veliki hit, a ona je samo jednom progovorila o njemu
Promo

Zdravko Čolić bio je, a i dalje je jedan od najvećih zvezda bivše Jugoslavije. Zdravko je više od dve decenije u skladnom braku sa suprugom Aleksandrom, međutim ranije su za njim ludele mnoge poznate dame, a među njima je i jedna glumica.

Pročitajte još: Najfatalnija PLAVUŠA Holivuda proslavila 55 rođendan: Život je nije mazio, dadilja je SILOVALA, a udavala se čak ŠEST puta

OVA GLUMICA JE BILA PRVA VELIKA LJUBAV ZDRAVKA ČOLIĆA On joj je posvetio svoj veliki hit, a ona je samo jednom progovorila o njemu

Alo

 

Pevač je o svojoj nekadašnjoj ljubavi - glumici Jasni Orneli Bery retko je govorio u javnosti. Njih dvoje su se u Sarajevu mladi zaljubili jedno u drugo, a detalje njihovog odnosa svojevremeno je otkrila Jasna.

- Uvek će deo mog srca biti rezervisan za njega - rekla je Jasna u jednoj emisiji.

- Prvi put nakon rata sreli smo se u Beogradu, bio je to jako dirljiv susret koji nikad neću zaboraviti. On je fascinantna ličnost i svoju harizmu uspešno održava i danas. Pre svega je dobar čovek. Čola mi je posvetio pesmu "Noć mi te duguje", koju je sam napisao.

- Ne mogu reći da smo se mi zabavljali ili bili u vezi. To je poseban odnos, koji i danas traje. To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku. Zdravko će ostati uvek svačiji i ničiji - istakla je Jasna.

- Zdravko Čolić je osoba koja širi pozitivnu energiju. On je harizmatična ličnost. Ima ono nešto što je uspeo da zadrži i posle toliko godina. Pre svega je dobar čovek. Tu iskru u njegovom oku koja ne prestaje da zrači videla sam čim sam ga upoznala - rekla je Berijeva u jednom intervjuu.

Ona je gumila u filmovima "Na putu", "Grbavica", "Nafaka", ali i "U zemlji krvi i meda" koji je režirala Anđelina Džoli.

ŽENA MAČKA Elena Kitić ne prestaje da šokira svojim izgledom, njene fotografije oduzimaju dah

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mrav

03.07.2022 17:19

Živio Čola!!! Ne znam šta je bilo prije, znam samo da je Zdravko ŠURJAK moga kolege iz detinjstva Siniše Gajića iz Borova. Zdravkovu ženu ne poznajem lično, znam da je iz Osijeka, a Sinišin brat Zoran je u Beogradu. Nažalost Siniša nije među nama ali bili smo jako dobri drugari. Zdravko je legenda, ljudina, jednostavan i dobar čovek, pa onda pevač. Pozdravio bi Čolu i da dođe u Prigrevicu na PIHTIJE!!!